DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Basılı ve dijital ortamdaki kitaplar Gölcüklülerin ilgisini çekiyor

Basılı ve dijital ortamdaki kitaplar Gölcüklülerin ilgisini çekiyor

Gölcük Belediyesi’nin Sanat Galerisi ve Değirmendere Yalı Evleri’nde bulunan iki kütüphanesi, basılı ve dijital ortamdaki kitapları ile birlikte ilçe halkının beğenisini topluyor.

Dijital kütüphanede 22 bin kitap

Gelişen teknolojiye ayak uyduran Gölcük Belediyesi, yapmış olduğu çalışma ile basılı kitapların yanında bir de dijital bir kütüphane oluşturdu. Kütüphaneye üye olmak için de şartlar iyileştirildi. İsteyen her kişi, kimliğini yanına alarak kütüphanelere geçiyor ve üyelik işlemini yaparak basılı kitapları okuyabilmenin yanı sıra kendisine verilen şifre ile dijital kütüphaneye de erişebiliyor. Belediyeye ait olan iki kütüphanede basılı halde bulunan 15 bine yakın kitap, halkımızın ilgisine sunulmuş durumda. Kütüphane üyesi olan herkes burada istedikleri dergi ve kitapları okuyabiliyor, günlük gazeteleri de inceleyebiliyor. Şifre ile kullanılan dijital kütüphanede bulunan 22 bin kitaba ise oldukça kolay bir şekilde ulaşılabiliyor. Kütüphaneye üye olan herkes, akıllı telefonlar, tabletler ve bilgisayarlar üzerinden ilgili program ve internet sayfası üzerinden kitaplara erişebiliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.