DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BAŞKAN SEZER’DEN ÜÇÜZ BEBEKLERE ZİYARET

BAŞKAN SEZER’DEN ÜÇÜZ BEBEKLERE ZİYARET

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Hisareyn’de oturan üçüz bebekleri olan Şen ailesini evlerinde ziyaret etti.

Gölcük Belediyesi’nin “Hoş geldin bebek” projesi kapsamında ziyaretlerini sürdüren Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, üçüz bebekleri dünyaya gelen Şen ailesini, Hisareyn Mahallesi’nde bulunan evlerinde ziyaret etti. Üç kız bebekleri olan Kübra ve Enes Şen çifti ziyaretten dolayı çok mutlu oldu.

“MUTLULUKLARINI PAYLAŞIYORUZ”

7 aylık olan üçüz bebekler Meva, Serra, Sare’nin ailesiyle sohbet eden Başkan Sezer, kolaylıklar diledi ve ayrıca şunları söyledi: “Yeni doğan üçüz bebeklerin, ailelerine, vatanımıza, milletimize hayırlı evlat olmalarını, analı babalı büyümeleri, sağlıklı, uzun ömürlü ve başarılarla dolu bir hayat sürmelerini Allah’ın nasip etmesini diliyorum” şeklinde konuştu. Ziyaretten ve “hoş geldin bebek” projesinden duydukları memnuniyeti dile getiren Şen ailesi ise Başkan Ali Yıldırım Sezer’e böyle bir projeyi sürdürdükleri için de teşekkür ettiler. Başkan Sezer ziyarette Karakaya ailesine proje kapsamında çeşitli hediyelerde taktim etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.