DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Büyükakın Şehitlerimizin ailelerini ziyaret etti

Büyükakın Şehitlerimizin ailelerini ziyaret etti

Büyükakın Şehitlerimizin ailelerini ziyaret etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Barış Pınarı Harekâtı nedeniyle şehit olan Ulaştırma Uzman Onbaşı Tahsin Sarıtosun ve Kamuran Ablak’ın ailelerine taziye ziyareti gerçekleştirdi.

‘Şehitlerimiz her daim yüreklerimizde olacak’

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, Barış Pınarı Harekâtı sırasında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit düşen Ulaştırma Uzman Onbaşı Tahsin Sarıtosun ve Kuzey Irak’ta şehit olan Piyade Teğmen Kamuran Ablak’ın ailelerine taziye ziyareti gerçekleştirdi.  İlçemizde gerçekleştirilen ziyarete AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen’de katılım sağladı.

‘Şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyorum’

Şehitlerin babaları Ramazan Sarıtosun ile Orhan Ablak ve aile yakınlarına başsağlığı dileyen Başkan Büyükakın, “Şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Şehitlerimizin ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve aziz milletimize bir kez daha başsağlığı ve sabırlar diliyorum.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.