DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Cömertlik ve Paylaşmak enayilik değil İNSANİ VE ÖRNEK BİR DAVRANIŞTIR

Cömertlik ve Paylaşmak enayilik değil

İNSANİ VE ÖRNEK BİR DAVRANIŞTIR

Gölcük’lü Esnaf Osman Ay; Evlenecek olan 15 gelin adayına   Aypa Markette tek tek ‘Hayırlı olsun’ diyerek gelinlikleri teslim etti. Ay, Dünyaevine girmeye hazırlanan genç kızlara ömür boyu mutluluk temennilerini iletti. 

‘Paylaşmak parayı azaltmaz, aksine sizi daha da zengin yapar’

Ay, yaptığı açıklamada şunları ifade etti: ‘Rabbim bu gibi güzel özverili çalışmaların sayılarını artırsın. Elimiz herkesin yardımına uzanacak kadar uzun olsun. İhtiyaç sahibi olanlara yardım eden bir kimseye Allah-u Teala hiç ummadığı yerlerden kapılar açar. Maldan ve paradan vermek sanki zenginliği azaltıyor gibi görünüyor ama zannedildiği gibi onu eksiltmez.Aksine cömertlik ve ikram bolluk ve bereket getirir.Tıpkı budanan bağların daha gür ve verimli hale gelmesi gibi. Ne kadar güzel değil mi? Kardeşlerim; küçücük bir yardımımıza Allah-u Teala hem ibadet sevabı veriyor hem de bu dünyada ve ahirette bizi ödüllendiriyor. Ne duruyoruz kardeşlerim; hep beraber ihtiyacı olan bütün kardeşlerimize yardıma koşalım. Allah’ın yardımını ve sevgisini kazanalım huzura ve sonsuz mutluluğa ulaşalım.’ dedi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.