DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Dövizde düşüş devam ediyor

Dövizde düşüş devam ediyor

İlçemizde 19 Mayıs Caddesi üzerinde hizmet vermekte olan Bektaş Döviz’in Vezne Sorumlusu  Müjdat Kazanfer döviz piyasası hakkında önemli bilgiler verdi. Kazanfer yaptığı açıklamada döviz fiyatlarında aşağı yönlü hareketlenmelerin devam ettiğini ifade etti.

“Döviz bozduracakların yıl sonunu beklemesini tavsiye ediyoruz”

Bektaş Döviz’in Vezne Sorumlusu Müjdat Kazanfer yaptığı açıklamada, “Dövizde yukarı yönlü gördüğümüz hareketlilik Türkiye’nin Suriye konusunda önce Amerika’yla ardından da Rusya’yla anlaşmasının ardından aşağı yönlü olmaya başladı. Enflasyondaki düşüş devam ediyor. Bu da döviz fiyatlarını aşağı doğru çekti.  Kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s Türkiye’nin ekonomideki büyüme oranını olumlu parçaladı ve ardından T.C. Merkez Bankası’nın dolar kuru için yıl sonunda 6 TL beklentisi vardı. Ancak geçtiğimiz günlerde Dolar kurunun 5.90’larda olacağını duyurdu. Bu açıklamalar dövizdeki kuru aşağı doğru çekti. Olağanüstü bir durum olmadığı takdirde yılsonuna kadar dövizde bir yükselme beklenmiyor. Yılsonu ortalaması da Dolar’ın 5.90, Euro’nun da 6 bin 500’lerde olacağı tahmin ediliyor. Şu an için vatandaşlarımızın dövize yatırım yapmalarını tavsiye ediyoruz. Bozduracak olanların da en azından yılsonuna kadar beklemelerini tavsiye ediyoruz.

Döviz fiyatları;

Dolar alış 5.700 satış 5.750

Euro  alış 6.300 satış 6.350

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.