DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Ecem Balcı’nın katiline ağırlaştırılmış müebbet cezası verildi

17 yaşındaki Ecem Balcı’nın öldürülmesi olayı ile ilgili olarak tutuklu yargılanan Süleyman Kara hakkında mahkeme karar verdi. Mahkeme Süleyman Kara hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Baba Gökhan Balcı, ‘Başka Ecem’ler ölmesin’

Mahkeme çıkışında açıklama yapan Ecem Balcı’nın babası Gökhan Balcı, şunları ifade etti: ‘’22 aydır bunun için mücadele ettik. Kocaeli Polisine, Bizimle yürüyen insanlara teşekkür ediyorum. Katilinin kim olduğunu biliyoruz. Avukatımız hiçbir zaman bizi yalnız bırakmadı. Biz burada bir duruş sergiledik. Katilinin kim olduğunu biliyorduk. Bu saatten sonra artık katil olarak bahsediyoruz. Katil Süleyman Kara kızımı öldürmüştür. Ağırlaştırılmış müebbet cezasını aldı. Bu da bütün delillerle ispatlanmıştır. O katil bu saatten sonra hücresinde ömrünün geri kalanını geçirecektir. Benim kızım mezarında rahat uyusun. Başka Ecem’ler ölmesin. Hepinize çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.