DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Çakabey Anadolu Lisesi 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Gölcük Çakabey Anadolu Lisesi 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

24 Kasım öğretmenler günü dolayısı ile Gölcük Çakabey Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Aysel Akman ve yönetimi ile birlikte okul öğretmenlerine yönelik Gölcük Ilıca Restorant’ta düzenlediği kahvaltıda öğretmenler gününü kutladılar.

Kahvaltı programına katılım oldukça yoğun oldu

Gölcük Çakabey Anadolu Lisesi Okulu Aile Birliği Başkanı Aysel Akman ve yönetimi okul öğretmenlerine yönelik Gölcük Yazlık Ilıca Restorant’ta kahvaltı programını düzenledi. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nün Pazar gününe gelmesi nedeniyle kahvaltı programı 2 gün önce gerçekleşti. Kahvaltı programına Gölcük Çakabey Anadolu Lisesi Müdürü Kamil Uslu, Okul Aile Birliği Başkanı Aysel Akman ve yönetimi ile okulda görev yapan tüm öğretmenler katılım sağladılar.  Kahvaltı programında günün anısına hazırlanan pastayı Okul Müdürü  Kamil Uslu ve öğretmenler hep birlikte kestiler.

Uslu, “Bu güzel organizasyonu yapan Okul Aile Birliği Başkanımız Aysel Akman ve yönetimine teşekkür ederim”

Oldukça renkli görüntülere sahne olan Kahvaltı programında kısa bir konuşma yapan Okul Müdürü Kamil Uslu “Öncelikle bizim için bu anlamlı günümüz olan öğretmenler günü için bu güzel organizasyonu yapan Okul Aile Birliği Başkanımız Aysel Akman ve yönetimine teşekkür ederim. Burada bugün okulumuzda görev yapan ve 10 yıl birlikte çalıştığımız değerli öğretmenimiz Ümit Topçu bu dönem okulumuzdan ayrılarak Gölcük Fen Lisesi okulunda göreve başladı. Ümit arkadaşımla birlikte çalıştığımız süre içerisinde hep uyumlu ve çok güzel çalışmalar yaptık. Okulumuz için birçok projeler yaparak uygulamaya koyduk. Aynı zamanda okulumuzda 4 yıl birlikte çalışarak ve okulumuza önemli katkılar sağlayan değerli öğretmenimiz Gülbeyaz Rhein kendi kurduğu özel yabancı kursunda çalışmak isteyerek istifa etti ve okulumuzdan ayrıldı. Ben bu değerli öğretmenlerimi cani gönülden kutlarken öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım” dedi. Bu konuşmalarının ardından Müdür Kamil Uslu, okuldan ayrılan öğretmenleri Ümit Topçu ve Gülbeyaz Rhein hediye ve teşekkür plaketini verdi.

Akman, “Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun”


Okul Müdürü Kamil Uslu’nun ardından kısa bir konuşma yapan Okul Aile Birliği Başkanı Aysel Akman; “Öğretmenler Günü 24 Kasım Pazar günüdür. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun. Biz okul aile birliği olarak yönetim kurulu arkadaşlarımızla öğretmenler gününü 2 gün önce kutlamak kararını aldık. Öğretmenler bizim için çok değerli ve önemlidirler. Öğretmenlerimiz geleceğimize şekil ve istikbal sağlayan kişilerdir. Biz okul aile birliği olarak bu programı düzenlerken bize maddi olarak sponsor olan Kırmızı Otobüs, Yazlık Ilıca, Türk Metal Sendikası Gölcük Şubesi, Çelik Tur, Ustaoğlu Kafe, Gökçe Fast-food, Lezzet Bahçesi, Yayla Döner Anıtpark, Çakabey Okul Aile Birliği, Stüdyo Zafer, Dr. Ekrem. Aktuğ ve TEALANT gönülden teşekkür ederim” dedi. Bu açıklamaların ardından öğretmenlere yönelik yaptıkları gülleri tek tek takdim ettiler. Kahvaltı programı çekilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.