DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük’te 25 Kasım’da Kadına Yönelik Şiddete FARKINDALIK YARATILACAK

Gölcük’te 25 Kasım’da Kadına Yönelik Şiddete  FARKINDALIK YARATILACAK

 Gölcük’te 25 Kasım’da Kadına Yönelik Şiddete

FARKINDALIK YARATILACAK

Gölcük Belediyesi ve Gölcük Kaymakamlığı organizasyonuyla 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü dolayısıyla Gölcük’te bir dizi etkinlik yapılacak.

ANITPARK’TA VE SANAT GALERİSİNDE ETKİNLİKLER YAPILACAK

Etkinlikler kapsamında kadına yönelik şiddetin önlenmesi ve toplumun bu konuda bilinçlenmesi hedef alınırken, ilk olarak Anıtpark’ta saat 12.00’da program açılışı gerçekleştirilecek ve protokol konuşmaları yapılacak. Ardından kadınların o güne özel açtıkları stantlar gezilecek. Beraberinde saat 14.00’da Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde kadına şiddet konusunun işlendiği resim sergisinin açılışı, protokol ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirilecek.

KADINLARI BİLİNÇLENDİRECEK PANEL DÜZENLENECEK

Son olarak da yine Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde saat 14.30’da Av.Sinem Serttürk ve Av.Hüseyin Sel’in katılacağı; “Kanunlarımızda kadın hakları, kadına yönelik şiddetle mücadelede hak arama yöntemleri” konulu panel düzenlenecek ve etkinlikler son bulacak. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer bu önemli günde yapılacak etkinliklere tüm Gölcüklü bayanları davet etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.