DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GÖLCÜK’TE MUAY THAİ HEYECANI YAŞANACAK

GÖLCÜK’TE MUAY THAİ HEYECANI YAŞANACAK

MuayThai’nin yıldız isimlerinin ringe çıkacağı “AlkayışFight Arena” Cumartesi akşamı Gölcük’te büyük heyecana sahne olacak.

 TV 8.5’dan canlı yayınlanacak dev organizasyonun Gölcük 17 Ağustos Spor Salonu’nda yapılacak ve girişler ücretsiz olacak.

Gölcük’te “AlkayışFight Arena” organizasyonuyla tüm Türkiye’nin TV ekranlarından canlı olarak izleyebileceği, dev spor organizasyonu Cumartesi akşamı 21.00’da gerçekleşecek. MuayThai’nin yıldız isimleri ringe çıkarken, Funda Alkayış ve RacheleRagosta Avrupa Şampiyonluğu için altın kemer mücadelesi verecek. 

DEV KARŞILAŞMAYI TÜM DÜNYA TAKİP EDECEK

Funda Alkayış’ın, RacheleRagosta ile altın kemeri korumak için çıkacağı unvan maçı büyük bir heyecana sahne olacak ve bu karşılaşmayı TV 8.5 ekranlarından tüm Dünya takip edecek.  23 Kasım Cumartesi günü Saat 21.00’da Gölcük 17 Ağustos Kapalı Spor Salonu’nda başlayacak MuayThai Spor Şöleni’ni için girişler ise ücretsiz olacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.