DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Huzurevi Yaşatma ve Destekleme Derneği’nden örnek etkinlik HUZUREVİ SAKİNLERİ İÇİN BİR ARAYA GELDİLER

Huzurevi Yaşatma ve Destekleme Derneği’nden örnek etkinlik

HUZUREVİ SAKİNLERİ İÇİN BİR ARAYA GELDİLER

Gölcük Huzurevi Yaşatma ve Destekleme Derneği Başkanı Saime Türkmen ve Yönetimi, Huzurevi sakinleri yararına Adapazarı Kayalar Köyü’nde bir araya geldiler.

Dernek üyeleri oldukça keyifli dakikalar geçirdiler

Gerçekleştirdikleri etkinlik ve çalışmalarıyla huzurevi sakinlerini yanında olduklarını hissettiren Gölcük Huzurevi Destekleme ve Yaşatma Derneği geçtiğimiz  Cumartesi günü Huzurevi sakinleri yararına düzenledikleri gezi programı ile Adapazarı Kayalar Köyü’nde bulunan Alaşara Yöresel Ev Yemekleri’nde bir araya geldiler.  Oldukça keyifli ve samimi geçen etkinlikte Adapazarı Kayalar Köyü’nde bulunana Maden Deresi Şelalesi ve Acarlar Longoz gezildi. Dernek üyeleri aynı zamanda Poyrazlar Gölü Mesire alanında oldukça keyifli dakikalar geçirdiler.

Bir sonraki etkinlik Huzurevi sakinleri ile birlikte olacak

Gerçekleştirdikleri gezi programı hakkında açıklama yapan Gölcük Huzurevi Yaşatma ve Destekleme Derneği Başkanı Saime Türkmen “ Huzurevi Sakinleri yararına gerçekleştirdiğimiz etkinlik ile Adapazarı Kayalar Köyü’nde bulunan Alaşara Ev Yemekleri’nde bir araya geldik ve doğayla iç içe bir gün geçirdik. Bu etkinliğimizde Huzurevi Sakinlerimiz yoktu fakat bir ay sonra gerçekleştireceğimiz etkinlikte Huzurevi Sakinlerimiz de katılacak. Bizler her zaman huzurevi sakinlerimizi mutlu etmek ve yanlarında olmaya çalışıyoruz. Huzurevi sakinlerimizin mutlulukları her şeyden önemli. Büyüklerimizin yanında olup, onları mutlu etmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bizlere bu konuda destek veren bütün dernek üyelerime ve hayırsever dostlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.