DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

‘Hz. Peygamberimiz ve Aile’ konulu konferans büyük beğeni topladı

‘Hz. Peygamberimiz ve Aile’ konulu konferans büyük beğeni topladı

 Ali Rıza Temel’in konuşmacı olarak katıldığı “Hz. Peygamberimiz ve Aile” konulu konferans yapıldı. Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında bugün Kazıklı Kervansaray Kültür Merkezi’nde Gölcük Müftülüğü tarafından bir anma programı düzenlendi.

Konferansa katılım yoğun oldu

Geçtiğimiz gün Belediye Kongre Sarayı’nda gerçekleştirilen programa Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Belediye Başkanı Av.Ali Yıldırım Sezer, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş, İlçe Müftüsü İlyas Öztel,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Cumhuriyet Başsavcısı Ökkeş Alpaslan Karcı, Kocaeli İl Müftüsü Sinan Cihan,Saadet Partisi İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, Kurum Amirleri, İlçe Müftüleri ve vatandaşlar katılım sağladı.

Konferans çok beğenildi

Ali Rıza Temel, “Hz. Peygamberimiz ve Aile” konulu konferansta yaptığı konuşmada Hz. Muhammed (S.A.V.)’nin aile kavramına çok önem verdiğini belirterek, aile kavramının ülkemiz ve gelecek nesiller için çok önemli olduğunu belirtti. Konferansa katılım sağlayanlar Ali Rıza Temel’in verdiği bilgileri dikkatlice dinlerken, programı büyük bir beğeniyle izledi.

Dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim edildi

Konferansta katılımcılara “Hz Peygamber ve Aile” kitabı verilirken, Ortaokul ve Liseler arası “Hz Peygamberimiz ve Aile” konulu kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.