DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, ‘EYT ERKEN EMEKLİLİK DEĞİL, YAŞA TAKILMAKTIR’

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, ‘EYT ERKEN EMEKLİLİK DEĞİL, YAŞA TAKILMAKTIR’

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı,

‘EYT ERKEN EMEKLİLİK DEĞİL, YAŞA TAKILMAKTIR’

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Aynacı, ‘EYT erken emeklilik değil, emeklilikte yaşa takılmaktır’ dedi.

‘Bu konuda muhalefetin beklentisi karşılanmamıştır’

Başkan Aynacı, ‘Geçtiğimiz hafta içerisinde Cumhurbaşkanımızın ABD ye bir ziyaret gerçekleşmiştir. Suriye de yapılan Barış Pınarı Harekatı ABD’nin ateşkes istemesi neticesinde Cumhurbaşkanımızın ABD’ye yaptığı ziyaretten daha kazanç sağlayacağı bir görüşme beklemekteydik. Aynı zamanda Sayın Cumhurbaşkanımızın ABD Başkanını yazmış olduğu talihsiz mektuba cevap verileceğini ümit etmiştik. Ziyarette ne beklenen üslupla mektuba cevap verilmiş, ne de Suriye’deki savaşın bitmesi konusunda bir sonuç elde edilmiş, ne de ülkemizde bulunan 4 milyon Mülteci için herhangi bir adım atılmıştır.  Yaşanılan diplomasi trafiğinde sorunlarımıza herhangi bir cevap alamadık. Bu konuda muhalefetin beklentisi karşılanmamıştır. Aynı zamanda Cumhurbaşkanımız Trump’a gösterdiği üslup ve nezaket dilinin onda birini keşke kendi ülkesindeki siyasi partilere de gösterebilse’  dedi.

‘Bu insanlar ise girdiği şartlardaki kazanmış haklarını ellerine almaları için mücadele vermektedir’

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın EYT konusunda yaptığı açıklamalara da değinen Başkan Aynacı, ‘Geçtiğimiz günlerde Sayın Cumhurbaşkanımızın EYT konusunda yaptığı açıklamayı talihsiz bulmaktayız. Burada insanlar erkenden emekli olup devleti zarara uğratma çabasında değiller. Bu insanlar işe girdiği şartlardaki kazanmış haklarını ellerine almaları için mücadele vermektedir. EYT erken emeklilik değil, emeklilikte yaşa takılmaktır.’

Ülkemizde yeni sistemin çalışmadığı ortada

Erken seçim konusuna da değinen Aynacı, ‘Erken seçimler hep milletimize zarar vermiştir. Bizler seçimlerine erken olmasının taraftarı değiliz ama ülkemizdeki sistem süreci bu noktaya götürüyor. Ülkemizde yeni sistemin çalışmadığı ortada. Eğer güçlendirilmiş bir parlamenter sistem, kuvvetler ayrılığı ilkesinin benimsendiği sistem olursa seçim bu Pazar olsun’ diye konuştu.

Kentsel dönüşümün belediye için önceliğe alınması çok önemli

Başkan Sezer’in geçtiğimiz hafta ilçe başkanlarına yönelik gerçekleştirdiği sunum toplantısı hakkında da düşüncelerini belirten Başkan Aynacı, ‘Geçtiğimiz hafta yapılan ilçe başkanları bilgilendirme toplantısı için Sayın Belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bu toplantı bizleri çok mutlu etmiştir. Kentsel dönüşümün belediye için önceliğe alınması çok önemli. Bu konuda kentsel dönüşümle başarılı olursa Gölcük bir nefes almış olacak. Devamında da daha çabuk bitecektir. Yeter ki başlasın’ diyerek açıklamalarını tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.