DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

İYİ Partili Dicle Akın’dan BOZ’A TÜRK BAYRAĞI JESTİ

İYİ Partili Dicle Akın’dan

BOZ’A TÜRK BAYRAĞI JESTİ

İlçemiz siyasetinin yakından tanıdığı ve sevilen isimlerinden olan İYİ Partili Dicle Akın, MHP’li ve aynı zamanda sanayi esnafı olan Bozoğlu Kaporta sahibi Selahattin Boz’a yaptığı hayırlı olsun ziyaretinde, kendisine Türk Bayrağı hediye ederek, dostluklarını perçinlediler.

Tük Bayrağını öperek teslim aldı

Bir dönem MHP çatısı altında görev yapan ancak daha sonra yolları ayıran iki gönül insanı, geçtiğimiz hafta sonu dostluklarını perçinlediler. İlçemiz siyasetinin yakından tanıdığı ve sevilen isimlerinden olan İYİ Partili Dicle Akın, MHP’li ve aynı zamanda sanayi esnafı olan Bozoğlu Kaporta sahibi Selahattin Boz’a yaptığı hayırlı olsun ziyaretinde, kendisine Türk Bayrağı hediye ederek, dostluklarını perçinlediler. Akın, Yeni Sanayi Sitesi’nde yeni dükkanına taşınan kadim dostu Selahattin Boz ve oğlu Yavuz Boz’u yeni işyerinde ziyaret ederek, “Hayırlı Olsun” dileklerini iletti. Ancak bu ziyareti anlamlı kılan en önemli şey ise Akın’ın Boz’a hediye ettiği dev Türk Bayrağı oldu. Akın’ın hediyesi olan Türk Bayrağını Dükkanının önüne asan Boz, bu anlamlı jestinden dolayı Dicle Akın’a teşekkür ederek, kendisine hediye edilen Tük Bayrağını öperek teslim aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.