DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kızılay Gölcük Şubesi’nin duvarları Kızılay armasıyla güzelleştirildi

Kızılay Gölcük Şubesi’nin duvarları Kızılay armasıyla güzelleştirildi

Türk Kızılay’ı Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış ve Yönetimi tarafından geçtiğimiz günlerde güzel bir çalışma gerçekleştirilerek, Şube Binasının dışındaki duvarlara Kızılay armasını çizdirdiler. Kızılay’ın arması, Şube binasının çevresine de güzel bir görüntü verdi.

Duvarların yeni görüntüsü beğeni topladı

Türk Kızılay’ı Gölcük Şubesi çalışmaları sürdürüyor. Şube Yönetimi geçtiğimiz gün gerçekleştirdikleri çalışmayla kurumlarını ne kadar sevdiklerini bir kez daha gösterdi. Kızılay Yönetimi Şube Binasının dışında bulunan duvarlara Kızılay Armalarını çizdirdi. Yapılan çalışma neticesinde ortaya çok güzel görüntü çıkarken, yapılan çalışma görenlerinde beğenisini topladı.

Güzel bir çalışma oldu

Türk Kızılay’ı Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış, ‘Yapılan çalışmayla Şube Binamızın dışında bulunan duvarları kurumumuzun armalarıyla renklendirdik. Güzel bir çalışma oldu ve ortaya güzel bir görüntü çıktı’ dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.