DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Konya ve Karamanlılar Yazlık Ilıca’da kahvaltıda bir araya geliyor BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜ

Konya ve Karamanlılar Yazlık Ilıca’da kahvaltıda bir araya geliyor BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜ

Konya ve Karamanlılar Yazlık Ilıca’da kahvaltıda bir araya geliyor

BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜ

Gölcük Konyalılar ve Karamanlılar Derneği Başkanı Nuri Akkol, 24 Kasım Pazar günü Yazlık Ilıca Restaurant’ta kahvaltı programı düzenleyeceklerini açıkladı.

 İlçemizin sevilen ve etkinlikleriyle dikkat çeken derneklerin başında gelen Gölcük Konyalılar ve Karamanlılar Derneği yeni bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor. Dernek Başkanı Nuri Akkol, gazetemize yaptığı açıklamada, yarın kahvaltı programı düzenleyeceklerini belirtti.

Akkol, ‘Tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum’

Başkan Akkol, yaptığı açıklamada şunları belirtti: ‘24 Kasım Pazar günü, dernek üyelerimizle birlikte kahvaltı programı düzenleyeceğiz. Bu programa ilçemizden protokol üyelerimizi davet ettik. Kahvaltımıza ilimizdeki ve ilçemizdeki bazı kurum ve kuruluş yöneticilerini de davet ettik. Programımızı Yazlık Ilıcası Sosyal Tesisleri’nde yapacağız. Derneğimiz, 2003 yılından bu yana ilçemizde faaliyet göstermektedir.   Geleneksel pikniğimizi her yıl yapmaya çalışıyoruz. Üç yıldan bu yana kültür gezilerimiz var. Bu gezilerin ana amacı da Gölcük Konyalılar ve Karamanlılar Derneği üyeleri ile ilçe halkını kaynaştırmaktı. Bu amaca da ulaşmış durumdayız. Çanakkale gezisine iki otobüsle gitmiştik. Bir otobüs dernek üyelerimizle dolu iken bir diğer otobüsümüz de Gölcük halkı ile doluydu. Bilecik, Edirne gibi illere geziler düzenledik. Bu sene gezi programlarını geniş tuttuk. Ramazan aylarında iftar programları yapıyoruz. Sponsorların durumuna göre ihtiyaç sahibi öğrencilere burs da veriyoruz. Bu yıl dört öğrencimize burs veriyoruz. Belirli günlerde kahvaltı programları tertip ediyor ve bir araya gelme imkanı yakalıyoruz. Yarın gerçekleştireceğimiz kahvaltı programımız, Öğretmenler Günü dolayısıyla hem öğretmenlerimizin gününü kutlamak hem de üyelerimiz arasında kaynaşma sağlamak için yapılacak. Bu yıl içerisinde düzenleyeceğimiz bir başka programda, Osmanlı ve Türkiye tarihini anlatacağız. Bir tarih profesörü tarafından yapılacak bu etkinlikte, ilçe halkımıza ülkemiz tarihi ile ilgili bilgi sunmayı amaçlıyoruz. Aralık ayı bitmeden bu programı da gerçekleştirmek amacındayız. Derneğin toplam 600 üyesi bulunuyor. Konya ve Karamanlılar olarak ilçemizde 2 bin 500 haneye sahibiz. Büyük bir aile olarak ilçemize her zaman katkı sunmaya da gayret edeceğiz” diyerek açıklamalarını tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.