DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü Muhtarlarla buluştu FİKİRLERİNE ÖNEM VERİYORUZ

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü Muhtarlarla buluştu

FİKİRLERİNE ÖNEM VERİYORUZ

Cumhur İttifakı’nın ortağı olan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aydın Ünlü ve beraberindeki heyet, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatıyla, ilimizde sürdürdüğü “Muhtarlarla Ziyaret” kapsamında, dün Gölcük’e gelerek Gölcüklü Muhtarlar ile buluştu.

Muhtarlar MHP’nin davetine icabet etti

MHP İl Teşkilatı “Muhtarlar Ziyareti” kapsamında,dün sabah Gölcüklü muhtarları ziyaret ederek, muhtarların sorunlarını dinledi. Anıtpark’ta bulunan Madlen Plus Cafe’de gerçekleşen buluşmaya, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’nün yanı sıra, MHP İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Çakıroğlu, MHP Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Ozantürk, MHP Gölcük Belediye Meclis Üyesi, Savaş Toprak ve il yöneticileri eşlik ederken, Muhtarları da, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral temsil etti. Muhtarların büyük bir ilgi gösterdiği toplantının açılış konuşmasını, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır yaptı. Başkan Çakır, Gölcüklü muhtarlara katılımlarından dolayı teşekkür ederek, toplantının hayırlara vesile olmasını diliyorum diyerek, sözü Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral bıraktı.

Saral, ‘Gölcük’ün sorunlarını bilen insanlar biziz’

Başkan Saral,  “Gerçeği söylemek gerekirse, Gölcük’ün sorunlarını en bilen insanlar bizleriz. Çünkü, her muhtar arkadaşım, bağlı bulunduğu mahallede, halkla iç içe. Neden derseniz, insan eşiyle tartıyor, muhtarın kapısını açılıyor, elektriği, suyu, doğalgazı kesiliyor, muhtarın kapısına dayanıyor. Bu yüzden işimiz gerçekten çok zor. Bizim sorunlarımız yok mu, tabiiki de var. Ama biz her zaman vatandaşın sorununu, kendi sorunlarımızdan üstün görüyoruz. Bu vesile ile projeleri ve katkılarıyla bize destek veren, MHP Genel Merkezi’ne ve MHP İl Teşkilatına, tüm muhtar arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Ünlü, ‘Muhtarlar Devletin sıcak yüzüdür’ 

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin selamını ileterek başladığı konuşmasında şu konulara yer verdi: “MHP İl Teşkilatı olarak, ‘Muhtarlarla Ziyaret’ kapsamında, bugün 4’üncü buluşmamızı siz Gölcüklü Muhtarlar ile gerçekleştiriyoruz. Muhtarlara belediye ve kaymakamlık etkinliklerinde protokolde mutlaka yer verilmelidir. Belediye başkanları mahallelerdeki problemlerde mahalle başkanlarını değil,mahalle muhtarlarını muhatap almalıdır. Muhtarlara belediye tarafından ofis ve mutlaka bir yardımcı personel vermelidir. Bir muhtar görevini yapıyorsa, siyasi görüşü bizi ilgilendirmiyor.Onun da telefonu açılmalı ve problemi çözülmeli. Belediye başkanı, muhtarı muhatap almalı. Bu, bizim toplantılarımızın ana konusudur. Tabii ki muhtarlarımızın problemleri vardır. Kendi bölgeniz ilgili çözülmesini istediğiniz, problemleri belediye başkanlarına, kaymakamlara ve valimize iletilmesi için dinleyeceğiz. Çünkü muhtarlar devletin sıcak yüzüdür. Uyuşturucu ile mücadelede muhtarın fikri alınmıyorsa, o sorun çözüme kavuşmaz. Bu duygu ve düşünceler ile Programımıza katılım gösteren tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum.”

Muhtarlara sorunları yazmaları için form dağıtıldı

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’nün konuşmasından sonra, MHP’li yöneticiler tarafından muhtarlara, sorunları yazmaları için formlar dağıtıldı. Muhtarlar mahallerindeki sorunlarını ve çözüm önerilerini formlara yazdıktan sonra, MHP’li yöneticilere teslim ettiler. Toplantı, günün anısına çektirilen, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.