DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Öğretmenler Günü’nde Velilerden Anlamlı Hediye

Öğretmenler Günü’nde Velilerden Anlamlı Hediye

Cumhuriyet İlkokulu Anasınıfı öğrencilerinin velileri 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenlere anlamlı bir hediye verdi. Veliler kendi aralarında topladıkları paraları öğretmenleri adına Kızılay Gölcük Şubesine bağışladı.

Cumhuriyet İlkokulu Anasınıfı öğrencilerinin velileri Öğretmenler Günü’nde öğretmenlerine anlamlı bir hediye verdi. Aralarında topladıkları paraları öğretmenleri adına Kızılay’a bağışlayan veliler yardıma muhtaç pek çok çocuğun eğitimine de ön ayak oldu. Kızılay velilere yaptıkları bağış için teşekkür belgesi takdim etti.

Öğretmenler, “Bizleri bu şekilde mutlu etmeleri çok kıymetli”

Öğretmenler ise aldıkları bu anlamlı hediye karşısında duygulanırken velilere de çok teşekkür ettiler. Öğretmenler, “Velilerimize bizlere böyle anlamlı bir hediye verdikleri için çok teşekkür ediyoruz. Böyle güzel bir günde bizleri bu şekilde mutlu etmeleri çok kıymetli” diyerek düşüncelerini dile getirdiler.   

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.