DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Öğretmenlerimizin Gözü Dünyagöz İzmit’e Emanet

Öğretmenlerimizin Gözü Dünyagöz İzmit’e Emanet

Toplumda sağlığının korunması için bilinç kazandırmanın da en önemli destekleyicisi öğretmenlerimizdir.Ülkemizin aydınlık geleceği için en büyük teminatımız olan öğretmenlerimizin yanındayız.

Kurulduğu günden bu yana göz sağlığı konusunda dünya ile entegre teknolojisi ile güvenilir sağlık hizmetini tüm İzmit halkının hizmetine sunan Dünyagöz İzmit’in Hastane Müdürü Sevim Aydın, “Öncelikle tüm öğretmenlerimizin bu güzel gününü kutluyor, kendilerine minnetlerimizi sunuyoruz. Ülkemizin aydınlık geleceği için en büyük teminatımız olan öğretmenlerimizin yanındayız. Çocuklarımız ailelerinden aldıkları temel eğitimden sonra değerli öğretmenlerimiz ile hayata hazırlanıyorlar. Öte yandan toplumda sağlığının korunması için bilinç kazandırmanın da en önemli destekleyicisi öğretmenlerimizdir. 24 Kasım Öğretmenler günü vesilesiyle hem öğretmenlerimizi hem de öğrencilerimizi yılda 1 kez yapılacak düzenli göz muayenesi ile göz sağlıklarını korumalarını tavsiye ediyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Dünyagöz Hastaneler Grubu Hakkında:1996 yılında hizmet vermeye başlayan Dünyagöz Hastaneler Grubu, gözün tüm branşlarında göz ve göz çevresi sağlığına dair sorunlar için 500 farklı tedavi yöntemiyle göz sağlığı hizmeti veriyor. Ülkemizde branş hastaneciliği ile yeni bir dönem başlatan Dünyagöz Hastaneler Grubu, günde 8000 poliklinik ve 1000 ameliyat kapasitesiyle yurt içi ve yurt dışında toplam 28 ayrı noktada sağlık hizmeti veriyor.

Dünyagöz; teknolojisi, öğretim üyesi ve uzman doktorlardan oluşan 250 kişilik medikal kadrosu, 2000 personeli ile kısa sürede dünyanın medikal referans merkezi haline geldi.

Türkiye çapında İstanbul, Ankara, Antalya, İzmit, Adana, Samsun, Tekirdağ, Bursa, Konya, Sakarya ve Gaziantep’te olmak üzere 11 ayrı ilde 20 şube ve yurt dışında Almanya’nın Frankfurt ve Köln, Gürcistan’ın Tiflis, Azerbaycan’ın Bakü, Hollanda’nın Amsterdam ve Nijmegen şehirlerinde, Kırgızistan’ın Bişkek ve Kosova’nın Priştine olmak üzere 8 ayrı noktada hizmet vermektedir. Dünyagöz yurt dışındaki yatırımlarına aynı hızla devam edecek olup 2019’da İzmir’deki yeni merkezi ile birlikte daha geniş bir coğrafyaya yayılmayı hedefliyor. Türkiye’de sağlık turizminin öncülüğünü üstlenerek dünyanın 147 ayrı yabancı ülkeden yılda ortalama 80 bin hastaya hizmet vererek Türkiye’nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı Başarı Belgesi’yle ödüllendirilen Dünyagöz 2019 da yurt dışında gerçekleştireceği yeni atılımlarıyla sağlık turizmi hacmini büyütmeyi hedefliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.