DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Preveze Caddesi’nde park ihlalleri dikkat çekiyor

Preveze Caddesi’nde park ihlalleri dikkat çekiyor

Gölcük’te sürücüler araçlarını park yasağı olan yerlere park etmeye devam ediyor.  İlçemizde Preveze Caddesi’nde park yasağına uymayan sürücüler vatandaşın tepkisini topluyor.

Gölcük’te Preveze Caddesi’nde uygulanan park yasağı olan alanlar bazı sürücüler tarafından ihlal ediliyor. Yoldan geçen geniş araç sürücüleri park yasağı tabelası olan bölgeye duyarsızca park eden araç sahipleri yüzünden sıkıntı yaşıyor.

Park yasağı olan bölgelere park edilmemeli

Duyarlı Sürücüler park yasağına uymayan duyarsız sürücüler hakkında yaptıkları açıklamada şunları belirttiler: “Park yasağı olan bölgeye park eden araç duyarsız sürücüler yüzünden sokağa girerken sıkıntılar yaşıyoruz. Bu sadece bizler için değil araçlarını park eden sürücüler için de sıkıntılı bir durum. Bir çarpma ya da çizilme olduğunda zor durumda kalacak olan kişiler kendileri olacaktır. Bu yüzden araç sahiplerinin park yasağı olan bölgelere park etmemeleri konusunda daha duyarlı olmalarını istiyoruz” dediler.   

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.