DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Seymen, ‘Türkiye Sevdası ile Yaşımız Hep 18’

Seymen, ‘Türkiye Sevdası ile Yaşımız Hep 18’

Seymen, ‘Türkiye Sevdası ile Yaşımız Hep 18’

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Gölcük İlçe Teşkilatı’nın 18. yılını kutlayan bir mesaj yayınladı. Başkan Seymen, ‘Türkiye Sevdası ile yaşımız hep 18’ dedi.

‘Nice 18 yıllar daha milletimize aynı aşkla hizmet etmek istiyoruz’

Başkan Seymen, açıklamasında şunları belirtti: ‘Bugün “Aydınlığa açık, karanlığa kapalı ”  diyerek yola çıkan partimizin,  Gölcük İlçe Teşkilatı’nın kuruluş günü. Türkiye sevdası ile yaşımız hep 18 diyerek ilk günkü heyecan ve coşku ile doğum günümüzü  kutluyoruz.  Kurucu ilçe başkanımız Mevlüt Demir, sonrasında rahmetli Abdülkadir Doğrul, Sedat Yücel ve İdris Alp başkanlarımız ve her biri ayrı ayrı değerli yönetim kurulları, çok değerli Kadın Kolları ve Gençlik Kolları başkan ve yönetimlerine ayrı ayrı minnet ve saygılarımızı sunuyoruz. Geride bıraktığımız 17 yılda sandık müşahidinden mahalle  yöneticilerimize, belediye meclis üyelerimizden köy temsilcilerimize bu kutlu davaya emeği geçen tüm isimsiz kahramanlarımızı da şükranla anmak istiyoruz. Ahiret’e intikal eden başta eski ilçe başkanımız Abdülkadir Doğrul olmak üzere tüm kardeşlerimizi rahmet ile anıyoruz. Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan”ın önderliğinde ilk günkü aşk ve samimiyet ile daha nice 18 yıllar bu ülkeye hizmet etmek istiyoruz. Hep birlikte Türkiye’mizi bugünlere taşıdığımız, bizlerden hiçbir zaman desteğini esirgemeyen tüm vatandaşlarımıza  da sonsuz teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.