DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Tauna Optik İşletme Müdürü Hakan Taş’tan önemli bilgi

Tauna Optik İşletme Müdürü Hakan Taş’tan önemli bilgi

Tauna Optik İşletme Müdürü Hakan Taş’tan önemli bilgi İKİ GÖZLÜK KULLANIMINA SON

İKİ GÖZLÜK KULLANIMINA SON

Tauna Optik İşletme Müdürü Hakan Taş, 32 yıllık meslekteki birikimini ve tecrübeleriyle bizlere düşüncelerini aktararak optik gözlük sektöründe yaşanan yenilikler ve son teknoloji ile iki gözlük taşımanın son bulduğunu ifade etti.

Uzak ve yakın gözlük kullananların iki gözlük kullanmayacak

Birçok gözlük kullanıcısının en büyük sıkıntılarından biri olan çift gözlük kullanma gelişen son teknoloji ile ortadan kalkmaya başladı. Gelişen optik cam sektörü ile birlikte uzak orta ve yakın camlar tek bir gözlükte sunuyor.  İlçemizde hizmet vermekte olan Tuana Optik’in İşletme Müdürü Hakan Taş sektörde ki 32 yıllık deneyimiyle optik gözlük sektöründe gelişen son teknoloji, uzak ve yakın gözlük kullananların iki gözlük taşımada yaşadıkları zorluklar hakkında bilgi verdi.

Taş, “Günümüzde bu konuda çok gelişmiş camlar var artık”

Tuana Optik’in İşletme Müdürü Hakan Taş yaptığı açıklamada, “ Günümüzde bu konuda çok gelişmiş camlar var artık. Progressive camlar uzak, orta ve yakın mesafeyi tek gözlükte görebilme imkanı sunuyor ve hasta ikinci bir gözlük taşıma zorunda kalmıyor. Üst seviyede konfor yaşanır. Tabi ki güzel sonuç için üçlü sacayağı gibi düşünürsek iyi bir muayene, iyi bir kullanıcı ve iyi bir Optisyen olması gerekiyor. Mağazamızda bu konuda uzmanlaşmış arkadaşlarımız mevcut olup hassasiyet ile hazırlanmaktadır. Gözlüklerimiz Tuana Optik Gölcük-Tuana Optik Değirmendere ve Simge Optik Derince’de hizmet vermekteyiz. Değerli Gözlük ve lens kullanıcılarını optik cam, çerçeve ve lens ile ilgili tecrübemizle gelen hastalarımıza bilgi birikimlerimizi paylaşmak için mağazalarımıza bekliyoruz. Sağlıkla kalın” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.