DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

TEMAD Gölcük Şubesi örnek olmaya devam ediyor

TEMAD Gölcük Şubesi örnek olmaya devam ediyor

TEMAD Gölcük Şubesi örnek olmaya devam ediyor

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, derneklerinin kimsesiz çocuklara ve Üniversite öğrencilerine yaptıkları destekler konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

‘Buna göre burs verdiğimiz öğrenci sayısı 18’e yükseldi’

Başkan Tülü, açıklamasında, “Yurtlarda yaşayan kimsesiz çocuklarımızın kullanması adına, dernek olarak elektrik süpürgesi ve ütü bağışında bulunduk. Çocuklarımızın ihtiyaç duyduğu bu malzemeleri, TEMAD Gölcük Şubesi üyeleri olarak hazırladık. Böyle bir ihtiyaç olduğunu duyunca bizler de bir çalışma yapma gereği hissettik. Üyelerimize, vermiş oldukları destekten ötürü teşekkür ediyoruz. Bir üyemizin yardımı ile üniversitedeki bir öğrenciye daha burs vermeye başladık. Buna göre burs verdiğimiz öğrenci sayısı 18’e yükseldi. Derneğimiz, emekli meslektaşlarımızın haklarını korumak adına yaptığı çalışmaların yanı sıra sosyal çalışmalar konusunda da ellerinden geleni yapıyor. Bu konuda gücümüz yettiğince bu tür çalışmalar yapmaya, destekler vermeye devam edeceğiz. Öğrencilerimizin eğitimine yaptığımız bu desteğin ilerleyen senelerde de devam etmesini temenni ediyoruz.17 Kasım’da Karamürsel’deki Deniz Astsubay Meslek Yüksekokulu’nun kuruluş yıldönümü etkinlikleri olacak. 129. kuruluş yılı dolayısıyla yapılacak etkinliklere bizler de katılacağız. Etkinliklere deniz kuvvetleri mensupları katılıyor ve oldukça güzel bir kutlama oluyor. Kasım ayı sonuna doğru dernek lokalimizde, geçtiğimiz dönemlerde vermiş olduğumuz seminerlere başlayacağız. Seminerlere tüm dernek üyelerimizin katılımı için gerekli bilgileri ilerleyen dönemlerde aktaracağız. Bugün de Yedigöller gezisi olacak. 2 otobüs ile günübirlik bir gezimiz olacak. Üyelerimize, göstermiş oldukları ilgiden ötürü teşekkür ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.