DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Türengül, ‘Maaşlardan ilaç ve muayene paraları kesilmemeli’

Türengül, ‘Maaşlardan ilaç ve muayene paraları kesilmemeli’
24.11.2019
956
A+
A-

İlçemizde ikamet eden Neşet Türengül, gazetemize gelerek; ilaç, muayene ve sağlık paralarının vatandaşlardan kesilmemesi gerektiğini belirtti.

Bir de sağlık ve ilaç kesintileri vatandaşları zor durumda bırakmaktadır

Bu durumun birçok vatandaşı zorladığını ifade eden Neşet Türengül, ‘İlaçta muayene paraları emeklilerin ve çalışanların maaşlarından kesilmemeli. Bu durum biz vatandaşları oldukça zorluyor. Devletimiz bu konuya bir çözüm getirmeli. Çünkü ülkemizde yaşayan milyonlarca kişi ne yazık ki açlık sınırında ya da altında maaş almaktadır. Emeklilerin durumları ortadadır. Bir de sağlık ve ilaç kesintileri vatandaşları zor durumda bırakmaktadır. Umarım  devletimiz bu konuda düzenleme yaparak, vatandaşların yüzünü bir nebze güldürür’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.