• BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,45% 0,22
  • EURO

    34,63% 0,15
  • GRAM ALTIN

    2388,41% 0,36
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00

Türk Harb-İş Genel Başkanı Alaattin Soydan Gölcük’e geldi KOCAELİ ŞUBESİ’Nİ TEBRİK ETTİ

Genel 22.11.2019 13:54:15 0
Türk Harb-İş Genel Başkanı Alaattin Soydan Gölcük’e geldi KOCAELİ ŞUBESİ’Nİ TEBRİK ETTİ

Türk Harb-İş Genel Başkanı Alaattin Soydan Gölcük’e geldi

KOCAELİ ŞUBESİ’Nİ TEBRİK ETTİ

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi’nin Aylık Olağan Danışma Kurulu Toplantısı geçtiğimiz akşam Türk Harb-İş Genel Başkanı Alaattin Soydan ve Genel Merkez Yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda konuşma yapan Genel Başkan Alaattin Soydan, ‘’Kocaeli Şubemiz çalışmaları ve başarılarıyla Türkiye’ye örnek şubelerimizin başında geliyor. Bu yüzden Şube Başkanımız Sayın Turhan Yıldız’ı ve Yönetimini kutluyorum’ dedi.

Aylık Olağan Danışma Kurulu Toplantısı’na katıldılar

Sendika’nın Aylık Olağan Danışma Kurulu Toplantısına Türk Harb-İş Sendikası Genel Başkanı Alaattin Soysal, Genel Başkan Yardımcısı Hasan Karaca, Genel Sekreter Yaşar Yavuz, Genel Mali Sekreter Haldun Karabacak, Türk Harb-İş Kocaeli Şubesi Başkanı Turhan Yıldız, Yönetimi ve çok sayıda sendika üyeleri katılım sağladı. Toplantının öncesinde üyelere ve katılımcılara yemek ikramında bulunuldu.

Yıldız, ‘Bizler bu davaya hizmet etmeye çalışıyoruz’

Toplantıda konuşma yapan Türk Harb-İş Kocaeli Şubesi Başkanı Turhan Yıldız, ‘Öncelikle bugün Şubemizi ziyaret eden Genel Başkanımız Sayın Alaattin Soydan’a, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hasan Karaca’ya, Genel Sekreterimiz Sayın Yaşar Yavuz’a ve bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen Genel Mali Sekreterimiz Sayın Haldun Karabacak’a ve siz değerli üyelerimize teşekkür ediyorum. Sendikacılık biliyorsunuz ki çok meşakkatli bir iş. Bizler bu davaya hizmet etmeye çalışıyoruz. Yarından itibaren çalışmalara başlayıp, 390 arkadaşımızı eğitime alacağız. Akabinde 290 arkadaşımızı daha eğitime alacağız. Sizlerin merak ettiği önemli bir konuda ne zaman emekli olursam, daha avantajlı olur sorusu. Size en yetkili ağızdan iletiyorum. Bu yıl Ocak 14’ünde emekli olmak sizlerine avantajınıza. Akıllarınızı karıştıranlar olabilir. Bizler sizin için en yetkili ağızdan bilgi alıp, size iletiyoruz.Tank Palet Fabrikası’nda yaşanan süreçte Kocaeli Şubemiz en güzel şekilde tepkisini göstermiş ve siz üyelerimizin haklarını savunmuştur. Sonuçta Tank Palet Fabrikası’nda işçiler hala devletten maaşlarını almakta ve kendilerini güvende hissetmektedir. Bizler çalışmalarımızı siz değerli üyelerimiz için en iyi şekilde yapıyor, sizlerde bunu biliyorsunuz’ dedi.

 
Yavuz, ‘Sizler Cumhuriyet döneminin en önemli direnişini yaptınız’

Türk Harb-İş Sendikası Genel Sekreteri Yaşar Yavuz, ‘Biz birçok şeyi sizden öğrendik. Eylemde neler yapılır sizden öğrendik. Tank Palet Fabrikası sürecinde gelinen noktada sizlerin payı çok büyüktür. Sizler Cumhuriyet döneminin en önemli direnişini yaptınız. Sizler Tank Palet Fabrikası için verdiği onurlu mücadele sayesinde arkadaşlarımız işlerinde toplu iş sözleşmesine bağlı olarak çalışıyor. Genel olarak arkadaşlarımızın içi rahat. En azından Patronlarının hala devlet olduğunu biliyorlar. Gerçekten Kocaeli Şubesi bize çok büyük destek oldular’ diye konuştu.

Karaca, ‘Sizler gerçekten tebrikleri hakediyorsunuz’

Türk Harb-İş Genel Başkan Yardımcısı Hasan Karaca, ‘Kocaeli Şubemiz gerçekten coşkusuyla, en güzel sistemli çalışmaları ortaya koyan şubelerin başında. Bizler Kocaeli Şubemizin talebi üzerine üyelerimize Yalova tesislerimizde eğitim vereceğiz. Yılbaşı sonrasında da kişisel eğitimlerimiz olacak. Devamlı gelişim sınırsız olmalıdır. Sizden ricam bu eğitimlere katılmanızdır. Bundan iki hafta önce İstanbul gezilerimiz oldu, Gölcük’te de gördüm. Aslında bütün üyelerimizin çalıştığı ortamları görmelerini isterim. Deniz kuvvetlerinde çalışan sizler gerçekten çok zorlu ortamlarda çalışıyorsunuz. Sizleri tebrik ediyorum. Sizler gerçekten tebrikleri hakediyorsunuz. Bu kapsamda Allah devletimize, işlerimize zeval vermesin. Tank Palet Fabrikası’nda gelinen son nokta çok önemlidir. En azından işçi kardeşlerimizin gönülleri rahat’ diyerek konuşmasını tamamladı.

Kurubacak, ‘Sorunlarınızın çözüm merkezi burasıdır’


Türk Harb İş Sendikası Mali Sekreteri Haldun Kurubacak, ‘23 yıldır bu sendikaya emek vermenin, çalışmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bizler yoğun bir çalışmanın içerisindeyiz. Asfalt A.Ş.’ de işler devam ediyor. Görüşmelerimiz devam ediyor. deniz kuvvetleri işyerlerimizde çok şükür lokal sorunlar haricinde çok büyük sorunumuz yok. Bizler siz değerli üyelerimizin haklarını 4 yıl daha korumaya devam edeceğiz. Eskiden çok defa şubelere geliyordum. Ne yazık ki Genel Merkez de artık sayımız düştü. Bu yüzden Genel kurul sonrasında evimi Ankara’ya taşıdım. Bundan sonra Şubeye daha az geleceğim ama katılabildiğim kadar katılacağım. Sorunlarınıza hep değinip, çözüm bulacağız. Biliyorsunuz ki sorunlar her zaman olacak. Ama sorunlar ile ilgili çözüm mercii Genel Merkez ve Şubenizdir. Sorunlarınız da mutlaka çözülecektir’ şeklinde konuştu.

Genel Başkan Soydan, ‘Çalışmalarımızı üyelerimizin hakkını savunarak sürdüreceğiz’

Türk Harb-İş Sendikası Genel Başkanı Alaattin Soydan, ‘Sizler gerçekten çok sıkıntılı ve ağır şartlarda çalışıyorsunuz. Allah hepinizden razı olsun. Değerli arkadaşlarım, Hasan başkan eğitimler ile ilgili konulara değindi. Haldun başkanım, Yaşar başkanım ve Turhan başkanım önemli konularda açıklama yaptı. Biliyorsunuz ki 28-29 Eylül’de bir Genel Kurul yaşandı. O Genel Kurul’da sizin huzurunuza çıkan ekip 4 sene layıkıyla görev yapacak. Genel kurulda birçok arkadaşınız canlı olarak şahitlik yapmıştır. Demokrasinin olduğu yerde seçim, seçimin olduğu yerde adaylar olacaktır. Muhalefet mutlaka olacaktır. Ben muhalefete bu pencereden bakıyorum. Muhalefet asla beni rahatsız etmez. Yani 8 seneden fazla sendikacılık tecrübemiz var. Gururla söylediğim hadise, karşımıza çıkan aday muhalefetlik yapmak için karşımıza çıktı. Allah’a şükürler olsun kimse bizi yalancılıkla, dolandırıcılıkla, hukuksuzlukla, ahlaksızlıkla suçlamadı. Bunu yapamadı. Ama şunu belirteyim ki kimse hitabetim iyi olduğu için bizi yargılayamaz. Bu da cehaletin geldiği son nokta olsa gerek. Genel Kurul’da kazanan biz olduk. Bizler insanların vebalini sırtımızda taşıyoruz. Fakat 29 Eylül’den sonra yaklaşık 24 bin kişinin, aileleriyle birlikte 100 binden fazla kişinin vebalini üzerimizde hissediyoruz. Bizler bu bilinçle çalışacağız. Bunu bilmenizi istiyorum. Ben 24 bin insanın vebalini üzerimde taşırken o masada dikenin üzerinde oturuyormuşum gibi olmalıyım. Ama bir yetkili bir mercinin karşısına çıktığımda ise üyelerimizin haklarını ezdirmemek, dik durmak için oturmanın bilincinde olmalıyız. İste buna liyakat denir. Liyakat çok önemli. Bizler görevimiz süresince bu bilinçle çalışıp, sorunlarımızı en aza indirgeyecek, sizlerin yüzünü güldüreceğiz. Kocaeli Şubemiz gerçekten Türkiye çapında çalışmalarıyla örnek şubelerden biri. Turhan Yıldız başkanımıza ve değerli Yönetimine teşekkür ediyorum’ dedi.


KÖRFEZ BALIK KAYNIYOR AMATÖRLERİN YÜZÜ GÜLÜYOR

BAŞKAN SEZER DOĞRU HAMLELER YAPIYOR...

DİSK Emekli Sen Gölcük Şubesi 1 Mayıs Emek ve İşçi Bayramını Anıtpark’ta kutladı HAYATINI KAYBEDEN 36 CAN İÇİN KARANFİL BIRAKTILAR

ŞEHİT RIDVAN GÜRSOY MEMLEKETİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

ÖZSOY “İNSANCA YAŞAM İÇİN MÜCADELEMİZ DEVAM EDİYOR”

VALİ YAVUZ: "1 MAYIS YÜRÜYÜŞLERİNİ GAMER'DEN TAKİP EDİYORUZ"

ELİF NİSA ÇELİK 5 YAŞINDA

Kur'an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasının Finalistlerine Ödülleri Verildi

SAVDES-SEN Kocaeli Bölge Şube Başkanı Özhan İmre, ‘DÜZENLEMENİN ACİLEN YAPILMASI GEREKİYOR’

Emekli Astsubaylar, Muhtar Seçilen meslektaşlarını ziyaret etti

Büyükakın, ‘İşbirliği içinde çalışmaya devam edeceğiz’

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı’ndan Başkan Sezer’e HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

“Bir Patent Fikrim Var” Ödül Töreni Gerçekleştirildi

Necati Çelik Personeline önemli eğitim

Büyükşehir Koroları baharı şarkı ve türkülerle karşılayacak

Kocaeli Milletvekillerinden Başkan Özlü’ye Ziyaret

Büyükakın, ‘Ülkemizin yapıtaşları emekçilerimizdir’

Barbaros Hayrettin Caddesi’nde hasarlı parke taşları onarıldı VATANDAŞLAR TEŞEKKÜR ETTİ

17 Mezarlıkta taş duvar ve tel çit yapılıyor

KO-MEK İlçe Sergileri Baharın Gelişini EL EMEĞİ GÖZ NURU ESERLERİYLE KARŞILAYACAK

Anıtpark günün her saati vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor

Kocaelilileri bu yaz pırıl pırıl sahiller bekliyor

İzmit Belediyesi, Üniversiteli Gençleri DOĞAYLA BULUŞTURDU

Gölcükspor son iki hafta maçlarından 6 puan hedefliyor

Bugün vefat edenler

Şüphe Üzerine Durdurulan Tır'da KAÇAK TÜTÜN ELE GEÇİRİLDİ!

İZMİT SAHİLİNDEKİ 'ZORBALAR' YAPAN İKİ ŞAHİS GÖZ ALTINA ALINDI

5 yıl 6 ay hapis cezası ile aranan T.D. düzenlenen operasyonla yakalandı

ÇALDIĞI MİNİBÜS İLE YAKALANARAK GÖZALTINA ALINDI

GAZETEMİZİN BUGÜNKÜ BİRİNCİ SAYFASI

Yükleniyor

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ÖZGÜRLÜK FİLOSU İLE KUDÜS’E GİDİYOR

Dr. Ekrem Aktuğ’un Kızı Serra Yoğun Bakımda

YILDIZLI, KOMİSYON TOPLANTISI İÇİN KIRGIZİSTAN’A GİDİYOR

HAKEV Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Burhanettin Çalgan, “BAYRAM ÖNCESİ GAZZE’DEKİ DİN KARDEŞLERİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRELİM’

Terzioğlu Spor Kulübü’nden Büyük Başarı İKİ ALTIN MADALYA

Çetiner’den Dünya Yaban Hayatı Günü hakkında önemli açıklama ‘BİRÇOK HAYVAN NESLİ TÜKENME TEHLİKESİ İLE KARŞI KARŞIYA’

Ceyhun Konak ve Tayfun Konak Vali Yavuz’a ziyaret ‘TEBRİK EDİYORUM’

Ay, ‘Şaban-ı Şerif Ayı Ümmetin Ayıdır’

Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ‘SİVİL TOPLUM GÜÇLENMELİ’

Kocaeli’de kick boks fırtınası esti DÖVÜŞÇÜLER RİNGİN TOZUNU ATTIRDI

ELİF NİSA ÇELİK 5 YAŞINDA

Değirmendere Yalı Mahallesi Sakinleri o bölgeye kavşak aynası istiyor

Değirmendere’de küp taş tamiri

Esra Durmuş Sanat Atölyesi Kursiyerleri, SANATA YOLCULUK YAPTI

Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman’dan, İKİ GÜNLÜK BOYKOT ÇAĞRISINA SERT TEPKİ

Müdür Mert ve Türkmen İlkokullarda halk oyunları çalışmalarını takip ettiler “HALK OYUNLARI KÜLTÜRÜMÜZÜN VAZGEÇİLMEZ PARÇALARIDIR”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri Projesi’nde ÇALIŞMALAR SORUNSUZ İLERLİYOR

‘Karma Sanatlar’ Sergisi açılışı Değirmendere Sanat Evi’nde yapıldı SANAT İYİ Kİ VAR

Değirmendereliler Çınarlık Meydan Kafe’yi çok seviyor NEZİH ORTAMI İLE ÇEKİM MERKEZİ OLUYOR

Çeşmenin çatısının bir bölümü yıkılmış durumda DÜZELTİLMESİ İSTENİYOR

SAVDES-SEN Kocaeli Bölge Şube Başkanı Özhan İmre, ‘DÜZENLEMENİN ACİLEN YAPILMASI GEREKİYOR’

Büyükşehirden 23 Nisan’da ücretsiz ulaşım

CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Mühip Kanko, “HÜKÜMETİN EKONOMİ POLİTİKASI; FAKİRDEN ALIP ZENGİNE DAĞITMAK!”

Kocaeli’de 2024 yılı Mart ayında 2 bin 624 konut satıldı

Necmi Kandemir Emlak Piyasasını değerlendirdi ‘YÜKSEK FAİZ EV SATIŞLARINI OLUMSUZ ETKİLİYOR’

Efe Otomotiv Yedek Parça kalitesiyle fark yaratıyor ORİJİNAL VE MUADİL YEDEK PARÇALARI TEK ADRESTE

Sezon bitse de balığa ilgi yoğun HAMSİ 130, İSTAVRİT 150 LİRA

TÜED Gölcük Şubesi Başkanı Ergun Şahin, ‘EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 20 BİN LİRA OLMALI’

Türk Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış “BU RAMAZAN AYINDA DA AİLELERİMİZİN YANINDA OLDUK”

Kaymakam Müfit Gültekin Aileleri ziyaret etti GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİLİYOR

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 34 28 1 5 58 89
3.Trabzonspor 34 18 12 4 15 58
4.İstanbul Başakşehir 34 15 12 7 7 52
5.Beşiktaş 34 15 13 6 5 51
6.Kasımpaşa 34 14 13 7 -3 49
7.Rizespor 34 14 13 7 -6 49
8.Alanyaspor 34 12 10 12 3 48
9.Sivasspor 34 12 10 12 -4 48
10.Antalyaspor 34 11 11 12 -3 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Kayserispor 34 11 13 10 -9 40
13.Samsunspor 34 10 15 9 -7 39
14.Ankaragücü 34 8 12 14 -3 38
15.Fatih Karagümrük 34 9 16 9 -2 36
16.Konyaspor 34 8 14 12 -14 36
17.Gazişehir Gaziantep 34 9 18 7 -15 34
18.Hatayspor 34 7 15 12 -10 33
19.Pendikspor 34 7 18 9 -32 30
20.İstanbulspor 34 4 23 7 -41 16