DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Türk Ocakları’nda ödüller sahiplerini buldu

Türk Ocakları’nda ödüller sahiplerini buldu

Türk Ocakları Genel Merkezi tarafından “Karacaahmet’te İlk Buluşma” adıyla düzenlenen ve Türk Ocakları, Millî Mücadele, I. Dünya Savaşı, Çanakkale’de Türk Ocakları konularını konu edinen hikâye yarışmasının sonuçları, seçici kurulun incelemesi sonucunda belirlendi.

1. Olan hikaye 5.000TL, 2. ve 3. Olan hikaye 3.000 TL ödül verildi

“Sonra” isimli hikayesi ile Ali Çağan Kaya’ nın 1. Olduğu yarışmada, İsimsiz Neferler isimli hikaye ile Funda Nur Sönmez ve Karacaahmet’ten Çanakkale’ye isimli hikayesi ile Kocaeli Üniversitesi öğrencisi Sencer Kumtepe 3. Oldu. Deli Dumrul isimli hikaye ile Nisa Eser’in, Umut ve Gözyaşı isimli hikayesi ile Zeynep Simla Çakan’ın, Bir Avuç Türk isimli hikaye ile Ramazan Yaman’ ın mansiyon ödülü almaya hak kazandığı yarışmada 1. Olan hikaye 5.000TL, 2. Olan hikaye 3.000 TL, 3. Olan hikaye de 3.000 TL ödül almaya hak kazandı.

Öykü yarışmasında Kocaeli’den katılan Sencer Kumtepe 3. oldu

Türk Ocakları Kocaeli Şubesinde düzenlenen ve 3.’ lük ödülüne layık görülen hikayenin dinlendiği programın sonunda ödülün sahibi Sencer Kumtepe’ye Türk Ocakları Kocaeli Şubesi Başkanı Yücel Alpay Demir’in öncülüğünde düzenlenen törende ocak öğrencileri tarafından plaket takdim edildi. Törende konuşan Şube Başkanı “Yücel Alpay Demir; Türk Ocakları olarak özellikle Akademik tahsilleri olmak üzere Hayatın her alanında nitelikli, vasıflı, ahlaklı ve yetenekli bireylerin yetişmesine katkı sağlamaya Maddi manevi Emek harcamaya devam edeceğiz kapımız imkanlarımız kendini yetiştirmek isteyen bütün gençlere açıktır” diyerek Öykü yarışmasında Kocaeli’den katılarak 3 olan Sencer Kumtepe’ye Teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.