DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

TÜRKİYE’NİN GÖZÜ GÖLCÜK’TEYDİ

Gölcük, TV 8.5’dan tüm Türkiye’ye canlı olarak yayınlanan önemli bir şampiyonaya ev sahipliği yaptı. Gölcük 17 Ağustos Spor Salonu’nda düzenlenen Alkayış Fight Arena Muay Thai Şampiyonası 8’li turnuva büyük heyecana sahne oldu.

BİRÇOK TANINMIŞ İSİM TAKİP ETTİ

Tribünlerin tamamen dolduğu şampiyonada kıyasıya bir mücadele gerçekleşirken, Ahmet Varol, Furkan Karadağ’ı yenerek altın kemeri kazandı. Dövüş sporlarının önemli isimlerinin takip ettiği turnuvada; MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekili Yaşar Çakmak, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü başta olmak üzere birçok tanınmış davetli isim yer aldı.    

SANAT, KÜLTÜR, SPOR VE DONANMA KENTİ GÖLCÜK

TV 8.5’dan canlı yayınlanan, TV 8’den de battan yayınlanacak olan Gölcük Tanıtım Videosu’nun da yer aldığı şampiyonada selamlama konuşması yapan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer şunları söyledi: “Öncelikle bu güzel organizasyon için TV 8.5’a, organizatörler Vedat Akbulut ve Ali Alkayış dostlarımıza, yine meclis üyelerim Kürşat Çakıroğlu ve Savaş Toprak’a teşekkür etmek istiyorum. Bizler Gölcük’ün sanat, kültür, spor ve Donanma Kenti olarak anılması için elimizden geleni yapıyoruz. Ben bu akşam ringe çıkacak sporcu kardeşlerime başarılar diliyorum, tribünleri dolduran ve TV 8.5 ekranında bizleri izleyen ve emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

ALTIN KEMERİ BAŞKAN SEZER TAKTI

Ringe çıkan tüm sporcular kıyasıya mücadele ederken, Ahmet Varol ve Furkan Karadağ arasında gerçekleşen final müsabakası da büyük heyecana sahne oldu. Puanla Ahmet Varol şampiyonluğu kazanırken, altın kemeri Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer taktı ve organizasyon büyük bir başarıyla son buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.