DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Vodafone 41. İstanbul Maratonu’nda 54 yaş kategorisinde 5. oldu OSMAN ŞEN’DEN BÜYÜK BAŞARI

Vodafone 41. İstanbul Maratonu’nda 54 yaş kategorisinde 5. oldu

OSMAN ŞEN’DEN BÜYÜK BAŞARI

Geçtiğimiz gün gerçekleşen Vodafone 41. İstanbul Maratonu’na Gölcük’ten katılan Osman Şen 54 yaş kategorisinde maratonu 5. olarak tamamlayarak Kocaeli’nden en iyi dereceyi alan kişi oldu. Şen yaptığı açıklamada birinci olana kadar maratona katılmaya devam edeceğini ifade etti.

Maratonu 4 saat 42 dakikada tamamladı

Büyük bir heyecanla beklenen Vodafone 41. İstanbul Maratonu geçtiğimiz Pazar günü yoğun bir katılım ile gerçekleşti. Dünya’nın birçok ülkesinden ve ülkemizden oldukça yoğun bir katılım ile gerçekleşen Vodafone 41. İstanbul Maratonu’na 54 yaş kategorisinde katılan Osman Şen büyük bir başarı elde ederek maratonu 4 saat 42 dakikada kendi kategorisinde 5. Olarak tamamladı.

Şen, “Birinci olana kadar katılmaya devam edeceğim”

Hedefim birinci olmaktı ama başaramadım diyen Osman Şen Vodafone 41. Maratonu’nda yaşadıklarını anlattı. Şen, “ Çok kalabalık ve yoğun bir ilgi vardı maratona. Ben 54 yaş kategorisinde katıldım. Benim yaş kategorimde bin 500 kişi katılmıştı ve maratonu 5. Bitirdiğim için çok mutluyum. Hedefim birinci olmaktı ama 5. Olarak bitirebildim. Tabi Kocaeli’den en iyi dereceyi aldığım için ayrıca mutluyum. Maratona katlım oldukça yoğundu. Bu nedenle tabi bazı aksaklıklarda olmadı değil. Organizasyon biraz bozuktu ve yarış sonrasında bazı sıkıntılar yaşadık. Yarış 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Beylerbeyi ayağında başladı ve Avrupa Yakası Sultan Ahmet Parkı’nda tamamlandı. Bu benim maratona 10’ncu katılışım ve bunun dışında 49 yaş kategorisinde katıldığım zaman da 3’üncü olarak tamamlamıştım. Hedefim birinci olarak tamamlamak ve bunu için birinci olana kadar katılmaya devam edeceğim. Vodafone 41. İstanbul Maratonunun dışında Kocaeli Cumhuriyet Koşusu’nda 54 yaş kategorisinde birinci olarak tamamladım. Spora ilgisi olan herkesi koşmaya davet ediyorum. Bir şey kazanmasanız bile sağlığınızı kazanırsınız” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.