DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

2019’u yarın gece geride bırakıyoruz 2020 SAĞLIK VE HUZUR OLSUN

2019’u yarın gece geride bırakıyoruz

2020 SAĞLIK VE HUZUR OLSUN

2019 yılı acısıyla tatlısıyla sona eriyor. Tüm dünya 2020 yılının gelişini yarın akşam kutlayacak. İlçemizde de Yılbaşı heyecanı artmış durumda. Gölcük’te Pastanelerden, Milli Piyangoculara, Kuruyemişçilerden Kuyumculara kadar siz okuyucularımız için piyasa değerlendirmesi yaptık. Gölcüklü esnaf ve vatandaşlar  2020 yılının sağlık, huzur ve ülkemize güzel günler getirmesini dilediler.

Özserbesler Pastanesi, yılbaşına özel 950 tane farklı boyutlarda pasta hazırlıyor

Özserbesler Pastanesi işletmecisi Yavuz Serbes yaptığı açıklamada, “Her sene olduğu gibi bu sene yılbaşına en güzel şekilde hazırlanıyoruz.  Bu sene yılbaşına özel 950 tane farklı boyutlarda pasta hazırlıyoruz. Pastalarımız tezgahlarda ki yerlerini almaya başladı ama ustalarımız yoğun bir mesai harcıyor. 31 Aralık günü tezgahlarımızda bütün pastalarımız yerlerini almış olacak. Bunu dışında yılbaşına özel büyük pasta siparişleri alıyoruz. İstenilen konsepte pastalarımız özenle hazırlanıyor. 2020 yılının tüm Gölcük halkına sağlık, mutluluk huzur getirmesini diliyoruz” dedi. 

Milli Piyango biletlerinin bugün saat 5’e kadar bitmesi bekleniyor

Milli Piyango bilet satıcısı Müjdat Kazanfer yaptığı açıklamada, “Bu sene Milli Piyango büyük ikramiye 80 milyon, toplam ikramiye 436 milyon lira olarak açıklandı. Şu an son biletleri satıyoruz. Tam, yarım, çeyrek biletler şu anda elimizde mevcut. Her sene olduğu gibi bu senede Gölcüklü vatandaşlar umudunu son güne bıraktılar. Biletlerin yarın akşam 5’ e kadar biteceği kanaatindeyiz. Ancak bu sene geçtiğimiz yıla göre ilgiyi biraz daha az olduğunu gördük. Bunun başlıca sebeplerinden bir tanesi geçtiğimiz yıl tam bilete isabet eden 70 milyonluk büyük ikramiyenin alınmaması yani  talihlinin ortaya çıkması, ikinci bir husus ise Milli  Piyango’nun Demirören Grubuna devredilmesi vatandaşlarımızdan büyük tepki aldı. Onun için bu yılbaşı biletlere olan ilgi daha azdı. Elimizde şu anda vatandaşlarımızın taleplerine göre bilet kaldı. Vatandaşlarımız umutlarını yitirmesine bir tane de olsa bilet almalarını tavsiye ediyoruz. Yarın akşam saat 5’e kadar bilet kalmayacağını düşünüyoruz” dedi.

Bayburt Kuruyemiş yılbaşına özel Gölcük halkına Türk Kahvesi dağıtımı yapacağız

Bayburt Kuruyemiş satış personeli Tuba Kanat yaptığı açıklamada, “Yılbaşına özel hazırlıklarımızı tamamladık. Özellikle karışık kuruyemiş satışı fazla olduğu için karışık kuruyemişlerimizi bol miktarda hazırladık. Bunu dışında bu seneye özel yılbaşında Gölcük halkına Türk Kahvesi dağıtımı yapacağız. Türk kahvesi dağıtımımızı 31 Aralık günü sabah saatlerinde başlayacağız ve akşam kapanışa kadar alışveriş yapan bütün  müşterilerimize hediye edilecek. Bu uygulama tüm şubelerimizde gerçekleşecek” dedi. 

Mert Gold Kuyumculuk’ta Sene sonu kampanyalarına güzel ilgi oldu

Mert Gold Kuyumculuk satış sorumlusu Ferhat Alpan yaptığı açıklamada, “ Sene sonu itibariyle güzel kampanyalarımız oldu. Bu fırsatlardan yararlanmak isteyen ve sevdiklerini sevindirmek isteyen müşterilerimiz oldukça fazla oldu. Özellikle saat, küpe, kolye, yüzü, tarzı takılarda güzel bir ilgi oldu. Bunun dışında instagram hesabımız üzerinden kampanya ve çekilişle düzenledik. Buna da çok güzel bir ilgi oldu. Bu tür kampanyalarımız davam edecek. Bu nedenle müşterilerimizin instagram hesabımızı takip etmelerini tavsiye ediyoruz. 

Yılbaşı öncesi hindiye olan ilgi güzel olsa da tavuk satışları daha fazla oldu

Şölen Piliç Market İşletmecileri Hüseyin Akın ve Şaban Meral yaptıkları açıklamada, “ 2008 yılından beri Gölcük’te en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz. 2020 yılına girmemize çok kısa bir zaman kaldı ve son bir haftadır oldukça yoğunuz. Yılbaşı nedeniyle çok güzel bir hareketlilik  var. 31 Aralık günüde  bu hareketliliğin artarak devam edeceğini umuyoruz. Doğal beslendiği için yılbaşı sofralarını baş tacı olan  Kandıra Hindilerine çok güzel bir talep vardı. Beklentimizin üstünde bir satış oldu. Son güne kadar tezgahımızda Kandıra Hindisi olacak ve yılbaşı sonrası talep eden müşterileriz içinde Kandıra Hindisi getirmeye devam edeceğiz. Yılbaşı olmasına rağmen tavuğa olan ilgi daha fazlaydı. Tabi burada tavuğun hindiye oranla daha uygun olması da bunu etkiliyor. Şölen Piliç Market olarak bütün İslam Alemine ve ülkemize yeni yılın sağlık, barış, huzur, mutluluk, para getirmesini, hastalara şifa getirmesini diliyoruz” dedi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.