DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’ten TEMAD’A İADE-İ ZİYARET

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’ten

TEMAD’A İADE-İ ZİYARET

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş bugün bir takım ziyaretler gerçekleştirmek için ilçemize geldi. Başkan Ellibeş, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Başkanı Çetin Seymen ve beraberindekilerle birlikte Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesini ziyaret etti.

Ziyarete katılım oldukça yoğundu

Bir takım ziyaretler gerçekleştirmek amacıyla bugün ilçemize gelen AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, TEMAD Gölcük Şubesi’ni ziyaret etti. Başkan Ellibeş’e ziyaretinde Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Başkanı Çetin Seymen, Yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri, TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü ve Yönetimi ile TEMAD Üyeleri hazır bulundu.

Başkan Tülü ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi

Gerçekleşen ziyarette ilk sözü alan TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve beraberindekilere gerçekleştirdikleri ziyaretten çok memnun olduklarını ifade ederek, ziyaretleri için teşekkür etti.

Ellibeş, “Gölcük ve donanma, etle tırnak gibi birleşmiş durumda”

TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü’den sonra  AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, yaptığı konuşmada “Uzun zamandan bu yana ilçemize gelemiyoruz ama Belediye Başkanımız Ali Yıldırım  Sezer, bizleri burada temsil ediyor. Bize bir ziyarette bulundunuz ve yeni görevimizde başarılar dilediniz. Biz de bir iade-i ziyaret yapalım dedik. Bugün Gölcük’teyiz. İlçe Başkanımızın yaptığı program ile bugün ilçemizde birtakım ziyaretlerimiz olacak. Kendi ilçemde olmaktan mutluluk duyuyorum ama sizlerle beraber olmak, benim için bir ayrıcalık. Her zaman gururla söylediğimiz gibi Gölcük bir donanma şehri. Gölcük ve donanma, etle tırnak gibi birleşmiş durumda. Astsubay kardeşlerimiz de bu bütünlüğün en önemli parçalarından biri. Sizler göreviniz süresince yoğun çalışan kişilersiniz. Emekliliğinizden sonra buraya yerleşerek ilçemizin bugünü ve geleceğine katma değer sağlıyorsunuz. Biz de belediye başkanlığımız süresince sizlerle iyi bir iletişim içerisinde olduk. Gölcük’ün güzelliği ve geleceği için hayaller kurduk. Bu hayallerin birçoğunu da paylaştık. Bundan dolayı hepinize teşekkür ediyoruz. İnsanlar da canlı bir organizma. Hayat devam ediyor. Allah’ın bizlere verdiği nefesi soluduğumuz müddetçe hem kentimiz hem de ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz. Bu nedenle biz sizlerin gayretlerini tebrik ediyoruz. Bugün ve yarın yapacağınız hizmetler için de şimdiden takdirlerimizi ifade etmek istiyoruz” dedi. Ziyaret karşılıklı sohbetin ardından sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.