• BIST 100

    9938,07%2,28
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

AK Parti İlçe Danışma Toplantısında buluştu COŞKU SALONDAN TAŞTI

Genel 18.12.2019 15:19:05 0
AK Parti İlçe Danışma Toplantısında buluştu COŞKU SALONDAN TAŞTI

AK Parti İlçe Danışma Toplantısında buluştu

COŞKU SALONDAN TAŞTI

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı Genişletilmiş 104. İlçe Danışma Toplantısını geçtiğimiz akşam Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda yoğun katılımla gerçekleştirdi. Danışma Meclisi Toplantısında coşku salondan taştı.

Katılım çok yoğun oldu

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı Genişletilmiş 104. İlçe Danışma Toplantısına AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Başiskele Belediye Başkanı Mehmet Yasin Özlü, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Nihat Abiş, Gölcük Belediye Başkan Yardımcıları Fikret Ormancıoğlu,  Şevket Kaba, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, İl Yöneticileri, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, AK Parti Eski Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, AK Parti Eski Başiskele İlçe Başkanı Şahin Talus, AK Parti Gölcük Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Başkanları ve Temsilcileri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken ve Yönetimi, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tarık Karayel ve Yönetimi ile çok sayıda partililer katılım sağladı.

Divan Başkanı Kemal Yavuz oldu

Toplantının Divan Başkanlığını Kemal Yavuz, Divan Başkan Yardımcılığını Aysel Akman,Kadın Kolları Emine Turan, Gençlik Kolları Kemal Sarı yaptı.

Seymen, ‘Partimiz 18 yılını başarılarla ve hizmetlerle geçirmiştir’

Toplantıya 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Daha sonra ilk konuşmayı AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen yaptı. Başkan Seymen, konuşmasında şunları belirtti: ‘’Genişletilmiş Danışma Toplantımıza hoşgeldiniz. Zafere ulaştığımız belediye seçimlerinden bir gün sonra başladığımız çalışmalarla Allah’ın izniyle çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el bırakmadık, bırakmayacağız. Tüm Gölcükümüze hiçbir ayrım yapmadan hizmet yapmaya devam edeceğiz. Teşkilatımız tecrübeli, deneyimli. Ancak bu bizi asla rehavete sokmamalı. Bugün her zamankinden çok çalışma, yeniden yollara düşme vakti. Yerel Yönetimlerimizde çalışmalar hızla devam ederken, global dünyada dik duruşumuza devam ediyoruz. Tüm baskılara rağmen S-400 konularında asla yılmadık. Pençe harekatında sınır ötesinde teröristleri yerle bir ettik. Doğu Akdeniz ve Kıbrıs açıklarına gönderdiğimiz sondaj gemilerimizle mavi vatanımıza sahip çıktık. Haklarımızın istismar edilmesine asla izin vermedik. Sayın Liderimize, Recep Tayyip Erdoğan’a her zaman itici güç oldu. Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kurulan partimiz 18 yılını başarılarla ve hizmetlerle geçirmiştir. Sadece Türkiye’de değil mazlum dünyanın umudu, kimsesizlerin sesi olmuştur. İnşallah 2023,2053,2071 hedeflerimiz doğrultusunda da hızla ilerleyeceğiz. Bir olacağız, diri olacağız, gülü olacağız. Durmak yok yola devam, durmak yok çalışmaya devam, durmak yok koşmaya devam’ dedi.

Yelken, ‘Kadın hayatın nesnesi değil, öznesidir’

Başkan Seymen’den sonra söz alan AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken, şunları söyledi: ‘’Bizim davamız demokrasi davasıdır: Bizim davamız Türkiye’nin bütünlüğü davasıdır. Bizim davamız milleti yüceltme davasıdır. Biz milletimizin rahatlığını huzurunu kendi davamız olarak belirledik. Biz koltuk sevdalısı değiliz. Bize göre siyasete hizmet etmek için milletle birlikte yapılmalıdır. Bu dava öyle büyüktür ki bu davanın karşısında makamınızın, isminizin, işinizin hiçbir önemli yoktur. Dava insanı olabilmek için bir çok konudan feragat etmek gerekir.Bizler hayatın her alanında aktif roller üstlenirken, birçok alanda önemli insanlar yetiştiriyoruz. Kadın hayatın nesnesi değil, öznesidir. Bizler Merhum Erbakan hocamızın yolunu izlemektedir. Biz Menderes ile başlayan bir milletin değerlerini esas alan siyaseti yapıyoruz. Gittiğimiz her yere gönül siyaseti yaparak yol alıyoruz. Kadınları dışlayan siyaset sadece kadınlar için değil toplum için büyük bir eksikliktir. Kadının olmadığı toplumlarda başarı yoktur. Milletimize hizmet edecek yine AK Parti’dir. Göreve geldiğim günden bugüne kadar tarafıma destek veren bütün dava arkadaşlarıma canı gönülden sonsuz teşekkür ediyorum. Türkiye çapında ilimizin başarısını göstermek için elinden gelenin en iyisini yapmayı bir görev bilmiş sayın İl Başkanım Serpil Yılmaz’a da ayrı teşekkür ediyorum’’diyerek konuşmasını tamamladı.

Karayel, ‘Sayın Liderimize söz verip, dönenlerden asla olmayacağız’

AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tarık Karayel, ‘Göreve geldiğimiz günden itibaren çalışma arkadaşlarımla beraber çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadık. Yüzlerce arkadaşlarımızın gönüllerini kazandık. Sadece mahalli idare seçimlerinde 2 aylık süreçte sadece ilk defa oy kullanacak 1800 kardeşimizin kapılarına giderek al bayrağımızı hediye ederek, parti büyüklerimizin selamlarını ilettik. Gölcük genelinde genç kardeşlerimizle gönül köprüleri kurabilmek için çeşitli etkinlikler organize ettik. Bu vesileyle genç kardeşlerimizi kent yönetime dahil ettik. Çalışmalarımız tüm hızıyla sürerken, yerine getirmemiz gereken görevlerimizi tüm gayretle gerçekleştirdik. Lise, bayan ve gençlik komisyonlarımızla bir araya gelerek, çalışmanın bilincini oluşturduk. Dava arkadaşlarımızı, büyüklerimizi ziyaret ettik. Hasılı Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımızın tüm mesajlarını tüm Gölcük Gençlerine ilettik. Sorgulayan, sahip çıkan bir gençlik için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Siz saygıdeğer büyüklerimizin huzurunda söz veriyoruz ki biz liderimize söz verip dönenlerden asla olmayacağız’ dedi.

Vekillerin mesajları okundu

Toplantıda Karayel’in konuşmasının ardından AK Parti Kocaeli Milletvekillerinin mesajları okundu.

Çalışmalar görsel olarak partililere aktarıldı

Mesajların okunmasının ardından AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı’nın çalışmalarını içeren slayt gösterimi yapıldı.

Sezer, ‘Allah Şahit gece gündüz çok çalışıyoruz’

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, ‘Genişletilmiş Toplantımızın hayırlı olmasını diliyorum. Biliyorsunuz ki 31 Mart gecesinin ardından çok sıkı şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın da destekleriyle çalışmalarımızı sorunsuz yapıyoruz. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızla, Sayın İl Başkanımızla, Sayın İlçe Başkanımızla büyük bir uyumla çalışıyoruz. Bugün ülkemize yapılan tüm baskılara rağmen, Sayın Cumhurbaşkanımızın dik duruşu devam ediyor.Dünya düşman olsa da ülkemize Allah bizimle beraber. Bizde kendisinin başladığı ve Gölcük’ün bugününe kazandırmak istediğimiz eserler için çok çalışıyoruz.Şimdi burada tek tek şunları yaptık diye saymayacağım. Ama Allah şahittir gecemizi gündüzümüze kattığımızı bizi iyi tanıyanlar biliyorlar. Sayın Liderimizin 1994 yılında başlattığı gönül belediyeciliğini Gölcük’te yapmaya çalışıyoruz. Bizde hemşehrilerimizin gönüllerine girebilmek için gece gündüz çalışıyoruz. İlk günden itibaren sen ben yok Gölcük var dedik ve yapmış olduğumuz her işte Liyakatli bir ekiple, istişareyi düstur edinerek, sizlerin gayretiyle Allah’ın izniyle yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. 31 Mart’tan beri 9 ay olmadı. Ama AK Ailem bu ortamı çok özledim, sizleri çok seviyorum. Allah’a emanet olun’ dedi.

Büyükakın, ‘Bizim davamız kadim bir medeniyet davasıdır’

Avrupa Fatihi sloganları ile kürsüye gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, konuşmasında şunları belirtti: ‘’İl Başkanımız İl Başkanlığına başladığından beri Danışma Toplantılarımızın formatına dahil bizden farklı bir çalışma istiyor. Bizde uymaya çalışıyoruz. Biliyorsunuz her gün acayip şeyler oluyor. Gerek ulusal da gerek yerel de gerek uluslar arası gündemde dünya gündemini sarsan şeyler oluyor. Biliyorsunuz son günlerde Doğu Akdeniz’de muhteşem şeyler olmaya başladı. Arap Baharı’na neden başlamışlardı. Kaddafi’yi indirdiler, O bölgeye demokrasi getireceklerdi ama oradaki ülkelere demokrasi gelmedi, gelmeyecekte. Orada çocukların kanı yerine petrol aksaydı hemen giderlerdi. Çünkü onlar aç kurtlar gibiler. Kardeşliğe, barışa dair ne söyledilerse hemen unutur, petrol için kan akıtmaya devam ederler. Bizler tarih boyunca yaptığımız gibi huzuru, barışı ve kardeşliği gittiğimiz yerlere götürüyoruz. Bizim davamız kadim bir medeniyet davasıdır. Sayın Liderimizin konuşmalarıyla dünyanın gözüne soktuğu konular bunlardır. Bizler medeniyet davasına hizmet etmek şuuruyla bunları yapıyoruz. Bizim için nihai makam Rabbimizin makamıdır. Tek hesap vereceğimiz makam O’nundur. O’nun gönlüne girmenin yolu da milletimizin gönlüne girmektir. Allah’ın iziniyle tüm teşkilatlarımızla 7/24 çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Geçtiğimiz 15 yıl bu şehre hizmeti bulunmuş Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Bu ilçeye 3 dönem hizmet veren değerli başkanıma teşekkür ediyorum. Bu şehre 15 yılda 335 yeni proje hayata geçirildi. Diğer Büyükşehir Belediyelere de büyük örnek olduk. Kocaeli’nin başarısının Mimarı bir önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’na, Sayın İl Başkanımıza Gölcük’te 3 dönem yaptığı hizmetleri için teşekkür ediyorum. Sizler bizim sahadaki gözlerimiz, bizi anlatan en önemli yardımcılarımızsınız. Gölcük’te 139 km, yağmur suyu 47 km, 18 tane içme suyu ile ilgili çalışma yapıldı. Yine bu dönemde Gölcük Belediyemizle son derece uyumlu bir şekilde çalışıyor,çalışmalarına destek veriyoruz. 200 kamyon asfaltı kendilerine verdik, onlar da serdi. Yine Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor, Ocak ya da Şubat ayı başında çalışmaları bitirir, sizlere hizmete açarız. Yine Ulaşımla ilgili sorunlar bize geldi. Bir şikayetiniz varsa, binmiş olduğunuz minibüsün numarasını ve saatini 153’ü arayarak bildirin, gereği yapılır. Gölcük Köylerinde yol sorunlarıyla ilgili şikayetler vardı, o sorunlar çözülmüş. Sizin dedikleriniz bizim için vesikadır. Sokak köpekleriyle olan sorun ciddi. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah Ali kardeşimle bu sorunu bir çözüme kavuşturacağız. Hepinize bu önemli toplantımıza katıldığınız için teşekkür ediyorum’ diyerek konuşmasını tamamladı.

Ellibeş, ‘Yeni parti kurmuşlar, kursunlar hiç önemli değil, gücümüz ortada’

Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi şarkısını tüm partililerle söyleyen AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, yoğun alkışlar eşliğinde şu konuşmaları yaptı: ‘’Bu yolculuk nefesimizin sonuna kadar birlikte devam edecek. Kimsenin şüphesi olmasın. Teşkilatımızın her kademesin gönüllülük esasına dayanan ve görev alan tüm teşkilat mensupları her birini saygıyla selamlıyorum. Bugün 17 Aralık. Mutlaka bir şeyler hatırlatıyor bizlere. Öncelikle bundan 3 yıl önce 17 Aralık 2016’da Kayseri’de bir Askeri otobüsümüze saldırı olmuş ve 2’si Kocaeli’den olmak üzere 14 şehidimiz vardı. Hepsinin ruhu şad olsun. 2013’te Fetö Terör Örgütünün yargı aracılığıyla darbede bulunmuşlardır. Sayın Liderimize darbe yapmaktı. Hedefleri bir ve beraber yaşadığımız bu coğrafya da bir ve beraber yaşadığımız bu ülkenin bölünmesiydi. 25 Aralık’ta da ikinci aşamasını yaptılar biliyorsunuz. Muhalefetin tavrı yadırganacak düzeydeydi.Hükümetimiz önlemler alıyordu. Muhalefetin söylemleri elinizde deliller var mı diyordu. Biz buna terör örgütü dedikçe bunlar ne diyordu sizin elinizde belge mi var diyorlardı. Aslında bugün onların yaptığı değişmedi. Sayın Kılıçdaroğlu bir kasetle Genel Başkan oldu. Daha yakın 3 hafta öncede aynı senaryonun başka versiyonunu öne sürdülerdi. Muharrem İnce Külliye’yle bağlantı kurdu diyerek söylemler çıkarttılar. Ama bunların yapmak istedikleri tutmadı. Milletimizin yapılanlara inanmadı.  Ne olduysa bu hesaplaşmalar kesildi. Muharrem İnce’de söylediklerini yapmadı, Genel Merkez’de konuyu kapattı. İşte neden birlik ve beraberlik içinde olmalıyız, bunlar için. Daha çok yapacaklarımız var. Kongre takvimi de bizim için önemli bir fırsat. Sayın Liderimiz birlik beraberlik ve kardeşlikle yeniden yola koyulma vakti demişti. Kocaeli’de birlik ve beraberlikle delegelerimizi tamamladık. Delege seçimlerinde geniş bir seçimle kararımızı verdik. Tüm Teşkilatlarımızla yapılan istişareler sonucunda çıkan listeleri delege olarak belirledik. Elhamdüllillah Kocaeli’de başarıyla tüm delegelerimizi tamamladık. Bu konunda AK Parti teşkilatları her zaman olduğu gibi aynı hassasiyeti gösterdi. Şimdi sıra İlçe Kongrelerimizde. İnşallah yine ilçe kongrelerimizi de birlik ve beraberliğimizle kongrelerimizi tamamlayacağız. Diyoruz ya kongre süreci partimizin yenilenme sürecidir. İsimler üzerinde bir hesabı yok. Önemli olan Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde en büyük desteği Kocaeli’den ve Gölcük’ten vermektir. Bu yoldan yürümeye devam edeceğiz. 7 Aydır İl Başkanınızım. Bu süreç içerisinde çok şükürler olsun ki Rabbim böyle güzel bir aile ile yoluma devam etmeyi nasip etti. Gerçekten teşkilatımız diri, inançlı. Hani birileri Parti Kuruyoruz diyorlar ya hiç önemli değil kursunlar. Onların yaptığı değil bizim yaptığımız önemli. Hedeflerimiz ortada. Abdestimizden şüphemiz yok. Hedeflerimize birlikte yürüyeceğiz Allah’ın iziniyle’ dedi.


Gölcük ADSM’de 23 Nisan kutlaması

Bağımsız Türkiye Partisi Kocaeli Gençlik Kolları 23 NİSAN ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

Ay, ‘23 Nisan Atamızdan Bize En Büyük Armağandır’

Kocaelispor Ümraniyespor’a 1-0 mağlup oldu

Karting Sezonuna Coşkulu Açılış 

23 Nisan Çocuklarla Güzel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun ÇOCUKLARIMIZ GURURUMUZDUR

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ÖZGÜRLÜK FİLOSU İLE KUDÜS’E GİDİYOR

Gölcük Otizm Derneği Bandırmalı misafirlerini ağırladı KIRMIZI BALONLARI GÖKYÜZÜNE BIRAKTILAR

Sahra başkanın ilk talimatı OKULLARA AKIL VE ZEKA OYUNLARI SINIFI

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, ‘DÜNYADA ÇOCUKLARA ARMAĞAN EDİLEN İLK BAYRAM’

Kocaeli’nin dört bir yanından gelen doğa severler GÖLCÜK’TE DOĞA YÜRÜYÜŞÜNDE BULUŞTU

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, ‘MÜCADELEMİZ TAM DEMOKRATİK, SOSYAL VE ADİL TÜRKİYE MÜCADELESİDİR’

Denizevler Mahallesi Muhtarı Kadir Demir, 23 NİSAN ETKİNLİĞİ İLE ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Kooperatif Üyeliğinden Doğan Bitmeyen Çile

  Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’den 23 Nisan Mesajı

HAYDİ ÇOCUKLAR GÖLCÜK ANITPARK’TA 23 NİSAN COŞKUSUNA

CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Metehan Aydın, ‘GELECEĞİMİZ SİZSİNİZ ÇOCUKLAR!’

Değirmendere’de küp taş tamiri

BAŞKAN KOCAMAN’DAN 23 NİSAN MESAJI

Başkan Gökçe Muhtarlarla Buluştu

Kaymakam Kalkar’dan Başkan Söğüt’e Ziyaret

Gölcük Niğdeliler Derneği Başkanı Cemil Çakmak, “ÇOCUKLARIMIZ UMUDUMUZDUR”

23 Nisan coşkusu Ormanya’da başladı

BİR BUÇUK YAŞINDAKİ BEBEĞE BİBER GAZI SIKTI

Başiskele 23 Nisan Coşkusunu Hep Birlikte Yaşayacak

Hisareynspor’da başkanlık değişimi yaşandı YENİ BAŞKAN ÖNER KAYA

Gölcükspor Keşanspor’u 4-2 mağlup etti

Büyükşehirden 23 Nisan’da ücretsiz ulaşım

Büyükakın’dan Berna Abiş’e önemli görev ‘TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Yükleniyor

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ÖZGÜRLÜK FİLOSU İLE KUDÜS’E GİDİYOR

Dr. Ekrem Aktuğ’un Kızı Serra Yoğun Bakımda

YILDIZLI, KOMİSYON TOPLANTISI İÇİN KIRGIZİSTAN’A GİDİYOR

HAKEV Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Burhanettin Çalgan, “BAYRAM ÖNCESİ GAZZE’DEKİ DİN KARDEŞLERİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRELİM’

Terzioğlu Spor Kulübü’nden Büyük Başarı İKİ ALTIN MADALYA

Çetiner’den Dünya Yaban Hayatı Günü hakkında önemli açıklama ‘BİRÇOK HAYVAN NESLİ TÜKENME TEHLİKESİ İLE KARŞI KARŞIYA’

Ceyhun Konak ve Tayfun Konak Vali Yavuz’a ziyaret ‘TEBRİK EDİYORUM’

Ay, ‘Şaban-ı Şerif Ayı Ümmetin Ayıdır’

Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ‘SİVİL TOPLUM GÜÇLENMELİ’

Kocaeli’de kick boks fırtınası esti DÖVÜŞÇÜLER RİNGİN TOZUNU ATTIRDI

Değirmendere’de küp taş tamiri

Esra Durmuş Sanat Atölyesi Kursiyerleri, SANATA YOLCULUK YAPTI

Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman’dan, İKİ GÜNLÜK BOYKOT ÇAĞRISINA SERT TEPKİ

Müdür Mert ve Türkmen İlkokullarda halk oyunları çalışmalarını takip ettiler “HALK OYUNLARI KÜLTÜRÜMÜZÜN VAZGEÇİLMEZ PARÇALARIDIR”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri Projesi’nde ÇALIŞMALAR SORUNSUZ İLERLİYOR

‘Karma Sanatlar’ Sergisi açılışı Değirmendere Sanat Evi’nde yapıldı SANAT İYİ Kİ VAR

Değirmendereliler Çınarlık Meydan Kafe’yi çok seviyor NEZİH ORTAMI İLE ÇEKİM MERKEZİ OLUYOR

Çeşmenin çatısının bir bölümü yıkılmış durumda DÜZELTİLMESİ İSTENİYOR

Uyarı tabelaları zarar görmeye devam ediyor

Gölcük’e yeni atanan Okul Müdürleri belli oldu

Büyükşehirden 23 Nisan’da ücretsiz ulaşım

CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Mühip Kanko, “HÜKÜMETİN EKONOMİ POLİTİKASI; FAKİRDEN ALIP ZENGİNE DAĞITMAK!”

Kocaeli’de 2024 yılı Mart ayında 2 bin 624 konut satıldı

Necmi Kandemir Emlak Piyasasını değerlendirdi ‘YÜKSEK FAİZ EV SATIŞLARINI OLUMSUZ ETKİLİYOR’

Efe Otomotiv Yedek Parça kalitesiyle fark yaratıyor ORİJİNAL VE MUADİL YEDEK PARÇALARI TEK ADRESTE

Sezon bitse de balığa ilgi yoğun HAMSİ 130, İSTAVRİT 150 LİRA

TÜED Gölcük Şubesi Başkanı Ergun Şahin, ‘EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 20 BİN LİRA OLMALI’

Türk Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış “BU RAMAZAN AYINDA DA AİLELERİMİZİN YANINDA OLDUK”

Kaymakam Müfit Gültekin Aileleri ziyaret etti GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİLİYOR

KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu dış ticaret verilerini değerlendirdi ‘TÜKETİM MALLARI İTHALATINDA DAHA DİKKATLİ DAVRANILMALI’

Büyükakın’dan Berna Abiş’e önemli görev ‘TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Zafer Partisi İlçe Başkanı Kayıhan Kayı, “GÜÇLENEREK GELİYORUZ”

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, “PROJELER GÖLCÜK’ÜN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK”

Büyükakın, “23 Nisan’da tüm çocuklar gülmeli”

İlknur ve Emre Sarıel çiftinin  biricik oğulları Utku 1 yaşına girdi İYİ Kİ DOĞDUN UTKU

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde BİNA TURU YAPILDI

Haydi çocuklar Ormanya’ya! Bİ DÜNYA EĞLENCE BAŞLIYOR

Donanma Caddesi üzerinde parke taşları onarıldı

Haydi çocuklar Ormanya’ya! Bİ DÜNYA EĞLENCE BAŞLIYOR

Başkan Sezer’den başarılı sporculara tebrik

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16