DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Bayburtlular yeni dernek lokalinde anlamlı etkinlik düzenledi AMACIMIZ KÜLTÜRÜMÜZÜ YAŞATMAK

Bayburtlular yeni dernek lokalinde anlamlı etkinlik düzenledi

AMACIMIZ KÜLTÜRÜMÜZÜ YAŞATMAK

Gölcük Yeni Mahalle 1 Mart Caddesi üzerinde hizmet veren Gölcük Bayburtlular Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği yenilenen dernek lokalinde anlamlı bir etkinliğe imza attı. Bayburtlular’ın programına ilçemizin önemli isimleri ve siyasiler katılım sağladı.

 Gölcük’ün önemli isimleri programa katılım sağladı

Düzenlenen programa Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, CHP Gölcük İlçe başkanı Fikret Gürel ve yönetimi, AK Parti ilçe Yönetimi,  İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, Sadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, Gölcük Belediyesi Meclis üyeleri, Gölcük Kültür Dernekleri Platformu dönem başkanı Yasin Aslan, Gölcük Kültür Dernekleri başkanları Gölcük Bayburtlular Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Ümit Yaşar Bayrak, Gölcük Bayburtlular Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği eski başkanı Çetin Kocatürk ve davetliler katılım sağladılar.

Kocatürk, ‘Amacımız yöresel kültürümüzü tanıtmak, kültürümüzle yaşamak ve bizden sonraki nesillerimize aktarmaktır’

Dernek açılışında konuşan Gölcük Bayburtlular Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği bir önceki dönem başkanı Çetin Kocatürk, açıklamasında, ‘’Öncelikle bu etkinliğimize katıldığınızdan dolayı hepinize gönülden teşekkür ederim. Biz dernek olarak birçok etkinlik için programlar yaparak yöresel kültürümüzü tanıtmak, kültürümüzle yaşamak ve bizden sonraki nesillerimize aktarmaktır. Burada en önemlisi de dayanışmayı, kaynaşmayı, birlik ve beraberliği sağlıyoruz. Dernek lokalimiz bizim için biraz küçüktü. Burada etkinlik yapmak için biraz zorlanıyorduk. Bundan dolayı lokalimizde tadilat yaparak daha ferah bir hala getirdik. Bundan sonra derneğimizin lokalinde daha kapsamlı etkinliklerimizi yaparız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.