DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Belediye önündeki çalışmalar sona erdi ESNAF VE VATANDAŞ MEMNUN

Belediye önündeki çalışmalar sona erdi

ESNAF VE VATANDAŞ MEMNUN

Gölcük Belediye Binası yanındaki yolda gerçekleştirilen çalışma tamamlandı. Çalışmada kaldırımlar genişletilerek yol tek araçlık transit geçiş yapılacak şekilde ayarlandı.

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen çalışma ile birlikte ilçemizin en yoğun duraklarından bir olan Eski Garajlar durağının bulunduğu yolda kaldırımlar genişletilerek vatandaşın Gölcük merkezine daha rahat inmelerine imkan sağlandı. Çalışmada Merkez Mahallesi 21. Sokak üzerinde bulunan yol tek şeritli D-130 karayoluna bağlanacak şekilde daraltıldı. Belediye binasının yanına resmi araç otoparkı, karşı tarafına ise esnafların rahatlıkla mal indirebilmeleri için cep yapıldı.

Kaldırımlar genişletildi

Çalışmalar yapılmadan önce dükkanının önü kapandığı için şikayet eden esnaflar yeni yapılan yoldan memnuniyetini dile getirirken, Eski Garajlar durağından merkeze inerken kaldırımı kullanan vatandaşlar da genişleyen kaldırımlardan memnun olduklarını söylediler.   

Vatandaşlar, “Ekiplere çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz”  

Konu ile ilgili açıklama yapan vatandaşlar, “Eskiden bu yolun bir tarafı park halindeki araçlarla doluydu. Bu da esnafın mal indirirken sorun yaşamasına ve vatandaşın zaten dar olan kaldırımlarda rahatlıkla yürüyebilmesine engel oluyordu. Yapılan yol sayesinde hem bu sorunlar çözüldü hem de karmaşa halinden kurtulmuş olduk. Ekiplere çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.