DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Bu kahvaltıda Gölcük adeta Ilıca’ya aktı KAHVALTIDA BİRLİK MESAJI VERİLDİ

Gölcük’ü Kalkındırma Kamu Kurumlarını Yaşatma Derneği dün sabah Yazlık Ilıca Restaurant’ta Büyük Gölcük Buluşması sloganıyla birlik ve beraberlik kahvaltısı gerçekleştirdi. Gölcük adeta Ilıca’da buluştu.

Her yıl gerçekleştirdikleri birlik ve beraberlik kahvaltısıyla takdir toplayan Gölcük’ü Kalkındırma Kamu Kurumlarını Yaşatma Derneği Başkanı Lütfi Yılmaz ve Yönetimi dün Yazlık Ilıca’da Gölcük’ün önemli isimlerini ağırladı.

Katılım oldukça yoğun oldu

Büyük Gölcük Buluşması sloganıyla gerçekleştirilen kahvaltı organizasyonuna başta Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Alpaslan Ökkeş Karcı, Eski Vali Yardımcısı Mustafa Pekdemir, İlçemizin Siyasi Parti Başkanları, STK ve Dernek Başkanları, Muhtarlar ile çok sayıda davetliler katılım sağladı.

Yılmaz, ‘Bugün Gölcük’ü Gölcüklüler ile buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz’

Kahvaltı organizasyonunda konuşma yapan Gölcük’ü Kalkındırma Kamu Kurumlarını Yaşatma Derneği Başkanı Lütfi Yılmaz, şunları belirtti: ‘Derneğimizin düzenlemiş olduğu Büyük Gölcük Buluşması kahvaltısına içide bulunduğumuz kıt imkanlara rağmen katılımlarınız için derneğimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum. Derneğimizin faaliyetlerini belirlenen tüzüğümüz kapsamında sürdürmekteyiz. Yaşamın çok yoğun olduğu geçtiği hayatta hepimizin ihmal ettiği sosyal hayatımız için bugün Gölcük’ü Gölcüklüler ile buluşturmanın mutluluğğunu yaşıyoruz. Kaymakamımıza da desteklediğimiz için teşekkür ederim. Dönem dönem Onursal Başkanlığımızı yapan şu anda aramızda olan Eski Kaymakamımız Mustafa Pekdemir’e, şu anda  aramızda olmayan Adem Yazıcı’ya, Mustafa Altıntaş’a, şu anda belediye başkanımız Ali Yıldırım Sezer’e teşekkür ediyorum. Yönetim kurulu olarak bize destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Allah’tan dilek ve temennimiz ülkemizde ve ilçemizde birlik ve beraberliğimizin hiç bozulmamasını diliyorum. Canlarını vatanı için veren Şehitlerimizin ve Gazilerimizin ruhları şad olsun’ dedi.

Sezer, ‘Ben her planda öne çıkmış, örnek bir Gölcük’ü hayal ediyorum’

Ali Yıldırım Sezer, ‘Sizler saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Az önce dernek başkanımız kısaca konuyu özetledi. Şu anda burada olan çok farklı siyasi görüşleri olan, sanat ve kültürde farklılıkları bulunan ama ortak sevdası Gölcük olan dostlarımızla buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ben her planda öne çıkmış, örnek bir Gölcük’ü hayal ediyorum. Bugün kü bu güzel ve önemli programınız için dernek başkanımıza ve değerli yönetimine teşekkür ediyorum’ diyerek konuşmasını tamamladı.

Kaymakam Karabulut, ‘Bizim kapımız herkese açık’

Kaymakam Cengiz Karabulut, ‘Gölcük olarak bizler büyük bir aileyiz. Şöyle toplantı ve Restaurant kısmına baktığım zaman ilçemizin tüm dinamiklerini burada görüyorum. Kısacası ilçemizin bütün dinamikleriyle buradayız. 3 aylık görevim boyunca gözlemlediğim ilçemizde siyasi partilerimiz aramız derneklerimiz arasında, kurum ve kuruluşöar arasında sevgi ve saygı anlayışıyla çok güzel bir ahenk var. Bu ahnek bize çok güzel şevk veriyor, bizi ayrı motive ediyor. Bu anlamda ben hepinize teşekkür ediyorum. İlçemiz için yapıacak tüm projelere açık olduğumuzu belirtmek istiyorum. Bizim kapımız hepimize açık. Ülkemizin kalkınması, gelişmesi için fikirleriniz bizim için çok değerli.İlçemiz için yapılması gerekenleri, bizim göremediklerimizi, ilçemizin eksikliklerini bize anlatabilirsiniz.İlçemizde tüm kurumlarla iletişim halindeyiz. Tüm önerilerinizi bize getirdiğinizde değerlendirmeye alırız. Bir Pazar sabahı erken saatlerde bu kadar çok katılımcının olması bu derneğin ne kadar aktif çalıştığını görüyorum. Ben değerli büyüğüm Mustafa Pekdemir abime, diğer Kaymakam arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bizler de bu güzel ilçe için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Hepinize katılımlarınızdan ötürü teşekkür ediyorum’ diye konuştu.

Haber: Arif ÖZTOK

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.