• BIST 100

    4478,17%0,27
  • DOLAR

    19,8444% 0,09
  • EURO

    21,4794% 0,05
  • GRAM ALTIN

    1.249,60% -0,52
  • Ç. ALTIN

    2.256,30% 0,00

Büyükakın’dan MHP’ye teşekkür ziyareti BU İTTİFAKIN DEĞERİ GELECEKTE ANLAŞILACAK

Foto Galeri 8.12.2019 13:28:05 0
Büyükakın’dan MHP’ye teşekkür ziyareti BU İTTİFAKIN DEĞERİ GELECEKTE ANLAŞILACAK

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, geçtiğimiz Cuma günü Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır ve yönetimini ziyaret etti.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti ilçe Başkanı Çetin Seymen, Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Nihat Abiş, MHP İl Başkan Vekili Hüseyin Çalıroğlu, Yönetimi, Partililer ve Belediye Meclis Üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette yerel, ulusal ve uluslararası konular hakkında değerlendirmeler yapan Başkan Büyükakın, Cumhur İttifakının önemine bir kez daha değindi.Gölcük, Cumhur ittifakı açısından en başarılı olduğumuz ilçelerden bir tanesi diyen Başkan Büyükakın,“En başından beri Cumhur İttifakı olarak oldukça güçlü bir görüntü sergiledik” dedi.

ÇAKIR, ‘BUGÜN KURDUĞUMUZ İTTİFAK SAYESİNDE ÜLKEMİZDE BOMBALAR PATLAMIYOR’

Ziyarette konuşma yapan MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, ‘Ziyaretiniz için siz değerli Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Ülkemiz ve Milletimiz adına yapılan ittifakımızda bugünkü ziyareti için değerli Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bugün kurduğumuz ittifak sayesinde ülkemizde bombalar patlamıyor. Bu çok önemli. Bizim ittifakımız milletimizle, milletimiz için yapılan ittifaktır. Bunun değeri gelecekte daha iyi anlaşılacaktır’ diye konuştu.

BÜYÜKAKIN, ‘İL ÇAPINDA EN BAŞARILI İLLERDEN BİRİYİZ’

Cumhur İttifakı’nın TürkiyegenelindeKocaeli’nin oldukça başarılı olduğu vurgusunu yapan Başkan Büyükakın, “İl çapında enbaşarılı illerden biriyiz. Çok güzel bir seçim dönemi yaşadık. Ben evvela bizlere verdiğiniz destek ve gece gündüz demeden bize inanarak çalıştığınız için sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum. Bizde o desteğin hakkını vermek için gece gündüz çalışıyoruz. Bu ittifak hakikatten memleketimizin geleceği açısından çok önemli bir ittifaktır. Belki bugün bazıları görüyor. Birçok yerde söyleniyor ama geriye dönüp bakıldığında, tarih ilerleyip o günden bugüne tekrar bakıldığında,Cumhur İttifakının özellikle memleketimiz için dünyadaki rolünün ne kadar önemli olduğunu yarın çok daha iyi görülecek” diye konuştu.

‘DÜNYA DÜZENİNDE YENİ BİR DÖNEME GEÇTİK’

Yeni bir dünya kurulduğunu da dile getiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, “Şöyle bir tanımlama yaparsak aslında geçtiğimiz yüzyıl Berlin duvarının yıkılması ve Sovyetler Birliğinin dağılmasıyla bitti. Ama ondan sonra yeni bir dünya düzeni kurulamadı, oturmadı. Oradan alırsak eskiden iki kutuplu bir dünya vardı. Birinci Dünya Savaşı’ndan sonra kısmen ortaya çıkmış ama İkinci Dünya Savaşı’ndan sonra iyice siyah beyaz gibi net bir şekilde ayrışarak ortaya çıkmış iki kutuplu dünya düzeninin yanı sıra soğuk savaş dönemi vardı. Sovyetler Birliği’nin dağılması ve Berlin duvarının yıkılması en büyük sembolik göstergedir. Şimdi yeni bir döneme geçtik. Rusya’nın zayıflaması dünyada Amerika’nın buboşluğu dolduramaması, en azından bunun kuralının belli olmaması, Amerika’nın son dönemde tamamen kuralsız bir şekilde operasyonlar yürütmesi, Irak’ta yapılan işgal girişimi, Saddam’ın devrilmesi gibi gelişmelerle dünyada yeni bir dünya düzeni kurmaya çalıştılar. Ancak hala bunun kuralı ve bir düzeni yok. Amerika, kafasına göre jandarmalık yapıyor. Kafasına göre Ortadoğu’yu ve burnumuzun dibini dizayn etmeye çalışıyor. İsrail ile birlikte kendi ajandalarını hayata geçirmeye çalışıyor.Adım adım bunu yapmak için çalışıyorlar. Burnumuzun dibinde bir terör devleti kurmaya çalıştılar. Suriye’de bunun en bariz örneğini gördük” dedi.

‘GENEL BAŞKANLARIMIZ SAYESİNDE OYUNLARI YER BİR EDİYORUZ’

 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Ama liderlerimizin yapmış olduğu ittifak esasen küresel ölçüde bu oynanan oyunlara ve tezgahlara karşı yapılmış bir ittifaktır. Bunun adına ne derseniz deyinama bizim kadim devlet geleneğimizin bir yansımasıdır. Bundan zerre şüpheniz olmasın. Uzun vadede bunun sonuçlarını çok daha net şekilde göreceğiz. Tıpkı bir zamanlar ASALA’yı bitirdiğimiz vakitler nasıl PKK onun yerine ikame edildiyse ve devreye sokulduysa bugünde PKK bitmek üzeredir.Şimdi ona fon değiştirtip orada YPG adı altında başka bir tezgahla karşımıza çıkmaya çalışıyorlar. Ama genel başkanlarımızın ve liderlerimizin kurmuş olduğu ittifak sayesinde bütün bu oyunları kararlı bir şekilde bir bir yerle bir ediyoruz” dedi.

‘BU İTTİFAKI TARİH BİR GÜN YAZACAK’

 Büyükakın, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Bu sayededir ki Ortadoğu’daki bütün operasyonlarda çok hızlı neticeler almamıza imkân verecek adımlar atılabildi.Oradaki bütün tezgahlar bozuldu. Amerika’sı ve Rusya’sı bizim orada gerçekleştirmiş olduğumuz hamleler doğrultusunda kendilerine çeki düzen vermek zorunda kaldılar. Son NATO’daki operasyonda bunu bir kere daha gördük. Her seferinde bizi eleştiren “Suriye’de ne işiniz var, bütün dünyayı neden karşınıza alıyorsunuz?” diyenler bugün döndüler tersinden bazı şeyler söylemeye çalışıyorlar. Daha düne kadar “Suriye’de ne işiniz vardı?”diyenler karşımızda aslan kesilmeye başlıyorlar. İş bittikten sonra herkes nutuk söyler, herkes kahramanlık yapar. Ama asıl yapılması gereken zamanında dünyaya meydan okumaktır.İşte liderlerimizin yapmış olduğu ittifak buna da katkı sunmuştur. Birgün tarih bunu yazacak. Buna emin olun. Bugün bunu çok net görülmüyor olunabilir amameselenin uzmanları bunu çok net bir şekilde görüyor.”

‘ÜLKEMİZ ÜZERİNDEKİ OYUNLARIN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ’

 Başkan Büyükakın, “Yani siz forse eder siz liderlik ederseniz herkes sizin arkanızdan gelmek zorunda kalır” hatırlatmasını yaparak, “Elhamdülillah oralarda ülke olarakçok güzel adımlar atıyoruz. Bizi terörle diz çökertmek istediler ancak muvaffak olamıyorlar. Ondan sonra defalarca ekonomik operasyonlar yaptılar değil mi? Doların yükseltilmesi, Türkiye’ye karşı yaptırım uygulamaları gibi. Bunlar her seferinde bertaraf ediliyor. Allah’ın izniyle bununda üstesinden geleceğiz. Yeterki kamuoyu ve halkın desteği arkamızda olsun. Çok güçlü bir şekilde yol yürümeye devam edelim. Sonuçta bizim için nihai olarak tek bir rıza makamı var. Rızasını almak istediğimiz tek bir makam var o da rabbimizdir. Onun bir yolu da milletin gönlüne girmek ve milletin rızasını almaktır. Milletin rızasını alır, milletin gönlüne girersek oradan da Allah’ın rızasına ulaşmış oluruz. Bize nasıl dosdoğru olun diye emredildiyse dosdoğru istikametimizde yürüyeceğiz. Bundan kimseninzerre şüpheniz olmasın” dedi.

“GÜÇLENDİKÇE DE EKONOMİK OLARAK DA AYAKTA DURACAĞIZ”

Büyükakın, son olarak, “Gerçek gücümüz yüreğimizdeki güçtür” hatırlatmasını yaparak konuşmasını şu şekilde tamamladı: “Ama bugün aynı zamanda güçlü imkanlarla güçlü bir vaziyetteyiz. Ordumuzun elindeki imkanlar eskisiyle kıyaslanamayacak kadar fazla. Allah’ın izniyle önce bölgemizde sonrada dünyada çok daha güçlü bir devlet olma yolunda ilerliyoruz, ilerleyeceğiz. Güçlendikçe de ekonomik olarak da ayakta duracağız. Sadece terörün bitmesi nedeniyle Türkiye ekonomisinin kazanacağı güç, bütün bizim esnafımızın, çiftçimizin ve köylümüzün ihtiyaçlarını karşılayacak kaynakları da barındırıyor. İnşallah milletin hayrı için olan bu birliktelik ilelebet devam eder. Rabbim bu birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Sizlere birkez daha şimdiye kadar bize vermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkür ediyorum. Yolumuz bozulmadıkça, istikametimiz devam ettikçe desteğinizin de devamını diliyorum. Çünkü biz sizlerden emanet aldık. Vatandaşımızdan bu emaneti talep ederken sizlerden güç aldık. İnşallah rabbim bize ne size ne de vatandaşımıza karşı muhtaç etmez. Biz yolumuzda yürüdüğümüz müddetçe de desteğiniz bizim arkamızdan çekmeyin. Sahada gören gözümüz duyan kulağımız olun’ diyerek konuşmasını tamamladı.

Haber: Arif ÖZTOK


Gölcük ADSM’de 23 Nisan kutlaması

Bağımsız Türkiye Partisi Kocaeli Gençlik Kolları 23 NİSAN ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

Ay, ‘23 Nisan Atamızdan Bize En Büyük Armağandır’

Kocaelispor Ümraniyespor’a 1-0 mağlup oldu

Karting Sezonuna Coşkulu Açılış 

23 Nisan Çocuklarla Güzel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun ÇOCUKLARIMIZ GURURUMUZDUR

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ÖZGÜRLÜK FİLOSU İLE KUDÜS’E GİDİYOR

Gölcük Otizm Derneği Bandırmalı misafirlerini ağırladı KIRMIZI BALONLARI GÖKYÜZÜNE BIRAKTILAR

Sahra başkanın ilk talimatı OKULLARA AKIL VE ZEKA OYUNLARI SINIFI

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, ‘DÜNYADA ÇOCUKLARA ARMAĞAN EDİLEN İLK BAYRAM’

Kocaeli’nin dört bir yanından gelen doğa severler GÖLCÜK’TE DOĞA YÜRÜYÜŞÜNDE BULUŞTU

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, ‘MÜCADELEMİZ TAM DEMOKRATİK, SOSYAL VE ADİL TÜRKİYE MÜCADELESİDİR’

Denizevler Mahallesi Muhtarı Kadir Demir, 23 NİSAN ETKİNLİĞİ İLE ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Kooperatif Üyeliğinden Doğan Bitmeyen Çile

  Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’den 23 Nisan Mesajı

HAYDİ ÇOCUKLAR GÖLCÜK ANITPARK’TA 23 NİSAN COŞKUSUNA

CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Metehan Aydın, ‘GELECEĞİMİZ SİZSİNİZ ÇOCUKLAR!’

Değirmendere’de küp taş tamiri

BAŞKAN KOCAMAN’DAN 23 NİSAN MESAJI

Başkan Gökçe Muhtarlarla Buluştu

Kaymakam Kalkar’dan Başkan Söğüt’e Ziyaret

Gölcük Niğdeliler Derneği Başkanı Cemil Çakmak, “ÇOCUKLARIMIZ UMUDUMUZDUR”

23 Nisan coşkusu Ormanya’da başladı

BİR BUÇUK YAŞINDAKİ BEBEĞE BİBER GAZI SIKTI

Başiskele 23 Nisan Coşkusunu Hep Birlikte Yaşayacak

Hisareynspor’da başkanlık değişimi yaşandı YENİ BAŞKAN ÖNER KAYA

Gölcükspor Keşanspor’u 4-2 mağlup etti

Büyükşehirden 23 Nisan’da ücretsiz ulaşım

Büyükakın’dan Berna Abiş’e önemli görev ‘TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Yükleniyor

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ÖZGÜRLÜK FİLOSU İLE KUDÜS’E GİDİYOR

Dr. Ekrem Aktuğ’un Kızı Serra Yoğun Bakımda

YILDIZLI, KOMİSYON TOPLANTISI İÇİN KIRGIZİSTAN’A GİDİYOR

HAKEV Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Burhanettin Çalgan, “BAYRAM ÖNCESİ GAZZE’DEKİ DİN KARDEŞLERİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRELİM’

Terzioğlu Spor Kulübü’nden Büyük Başarı İKİ ALTIN MADALYA

Çetiner’den Dünya Yaban Hayatı Günü hakkında önemli açıklama ‘BİRÇOK HAYVAN NESLİ TÜKENME TEHLİKESİ İLE KARŞI KARŞIYA’

Ceyhun Konak ve Tayfun Konak Vali Yavuz’a ziyaret ‘TEBRİK EDİYORUM’

Ay, ‘Şaban-ı Şerif Ayı Ümmetin Ayıdır’

Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ‘SİVİL TOPLUM GÜÇLENMELİ’

Kocaeli’de kick boks fırtınası esti DÖVÜŞÇÜLER RİNGİN TOZUNU ATTIRDI

Değirmendere’de küp taş tamiri

Esra Durmuş Sanat Atölyesi Kursiyerleri, SANATA YOLCULUK YAPTI

Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman’dan, İKİ GÜNLÜK BOYKOT ÇAĞRISINA SERT TEPKİ

Müdür Mert ve Türkmen İlkokullarda halk oyunları çalışmalarını takip ettiler “HALK OYUNLARI KÜLTÜRÜMÜZÜN VAZGEÇİLMEZ PARÇALARIDIR”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri Projesi’nde ÇALIŞMALAR SORUNSUZ İLERLİYOR

‘Karma Sanatlar’ Sergisi açılışı Değirmendere Sanat Evi’nde yapıldı SANAT İYİ Kİ VAR

Değirmendereliler Çınarlık Meydan Kafe’yi çok seviyor NEZİH ORTAMI İLE ÇEKİM MERKEZİ OLUYOR

Çeşmenin çatısının bir bölümü yıkılmış durumda DÜZELTİLMESİ İSTENİYOR

Uyarı tabelaları zarar görmeye devam ediyor

Gölcük’e yeni atanan Okul Müdürleri belli oldu

Büyükşehirden 23 Nisan’da ücretsiz ulaşım

CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Mühip Kanko, “HÜKÜMETİN EKONOMİ POLİTİKASI; FAKİRDEN ALIP ZENGİNE DAĞITMAK!”

Kocaeli’de 2024 yılı Mart ayında 2 bin 624 konut satıldı

Necmi Kandemir Emlak Piyasasını değerlendirdi ‘YÜKSEK FAİZ EV SATIŞLARINI OLUMSUZ ETKİLİYOR’

Efe Otomotiv Yedek Parça kalitesiyle fark yaratıyor ORİJİNAL VE MUADİL YEDEK PARÇALARI TEK ADRESTE

Sezon bitse de balığa ilgi yoğun HAMSİ 130, İSTAVRİT 150 LİRA

TÜED Gölcük Şubesi Başkanı Ergun Şahin, ‘EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 20 BİN LİRA OLMALI’

Türk Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış “BU RAMAZAN AYINDA DA AİLELERİMİZİN YANINDA OLDUK”

Kaymakam Müfit Gültekin Aileleri ziyaret etti GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİLİYOR

KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu dış ticaret verilerini değerlendirdi ‘TÜKETİM MALLARI İTHALATINDA DAHA DİKKATLİ DAVRANILMALI’

Büyükakın’dan Berna Abiş’e önemli görev ‘TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Zafer Partisi İlçe Başkanı Kayıhan Kayı, “GÜÇLENEREK GELİYORUZ”

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, “PROJELER GÖLCÜK’ÜN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK”

Büyükakın, “23 Nisan’da tüm çocuklar gülmeli”

İlknur ve Emre Sarıel çiftinin  biricik oğulları Utku 1 yaşına girdi İYİ Kİ DOĞDUN UTKU

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde BİNA TURU YAPILDI

Haydi çocuklar Ormanya’ya! Bİ DÜNYA EĞLENCE BAŞLIYOR

Donanma Caddesi üzerinde parke taşları onarıldı

Haydi çocuklar Ormanya’ya! Bİ DÜNYA EĞLENCE BAŞLIYOR

Başkan Sezer’den başarılı sporculara tebrik

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16