DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Çağatay Burak Atay’ın katil zanlısı hakim karşısına çıkacak

Çağatay Burak Atay’ın katil zanlısı hakim karşısına çıkacak

İlçemize bağlı Değirmendere Sahili’nde  bir grup arasında çıkan kavgayı ayırmaya çalışırken bıçaklanarak öldürülen Çağatay Burak Atay’ın katil zanlısı hakim karşısına çıkacak. 

Kavgayı ayırmaya çalışırken yaralanmıştı

Olay 1 Ağustos tarihinde gece 01.00 sularında Gölcük Değirmendere Yüzbaşılar semtinde bulunan arıtma tesisi mevkiinde meydana gelmişti. Çağatay Atay (21), arkadaşları ile gezdiği sırada, başka bir grubun kendi aralarında tartışması sonucu ‘Ne oluyor’ diyerek müdahale etti. Daha sonra tartışan grup birden Çağatay isimli gence dönerek bu sefer Çağatay ile tartışmaya başladı. Grubun içinde bulunan bir şahıs Çağatay Atay’ı bıçaklamasının ardından grup olay yerinden kaçmıştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekibi sevk edilmiş ve kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekibi ilk müdahaleyi yapmasının ardından Çağatay Atay’ı ambulans ile Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Daha sonra durumu ağır olduğu öğrenilen Atay, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilmişti. Atay, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Hakim karşısına çıkacak

Olay üzerine harekete geçen Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, bıçaklayan şahsı yakalamak için çalışma başlatmış ve kısa sürede Çağatay Atay’ı bıçakladığı öne sürülen Müslüm A. yakalanmasının ardından emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasıyla birlikte adliyeye sevk edildikten sonra tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.  Çağatay Atay’ın katil zanlısı olmakla suçlanan Müslüm A. 26 Aralık Perşembe günü (bugün) Kocaeli 7.Ağır Ceza Mahkemesinde saat 11.30’da hakim karşısına çıkacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.