• BIST 100

    9885,15%1,73
  • DOLAR

    32,46% -0,06
  • EURO

    34,84% -0,33
  • GRAM ALTIN

    2445,86% 0,41
  • Ç. ALTIN

    4005,94% 0,35

CHP Gölcük İlçe Olağan Kongresinde birlik mesajı verildi FİKRET GÜREL SEÇİLMİŞ BAŞKAN

Değirmendere 28.12.2019 12:14:48 0
CHP Gölcük İlçe Olağan Kongresinde birlik mesajı verildi FİKRET GÜREL SEÇİLMİŞ BAŞKAN

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Olağan Kongresi partililerin yoğun katılımıyla Gölcük Kongre Sarayı’nda gerçekleştirildi. Kongreye tek başkan adayı olarak katılan mevcut başkan Fikret Gürel, partililerin oylarıyla seçilmiş başkan olarak seçildi.

Kongreye ilgi yoğun oldu

CHP Gölcük İlçe Olağan Kongresine CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay,CHP İl Sekreteri Hüseyin Acurman, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, Eski Milletvekili ve Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Sefa Sirmen, AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, Saadet Partisi İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, BBP İlçe Başkanı Şahin Akpınar, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Yaşar Ergün, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, ADD Gölcük Şubesi Başkanı Cemil Özbaş, İlçemizin STK ve Dernek Başkanları,Eski CHP Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş, Eski Milletvekili Hikmet Erenkaya,Eski Baro Başkanı ve Eski Milletvekili Adayı Tamer Solakoğlu, Eski Baro Başkanı Fahri Örengül, Eski İl Başkanı Ferhan Şensoy, Eski Milletvekili Adayı Prof. Dr. Muhip Kanko, Eski Değirmendere Belediye Başkanı Ertuğrul Akalın, bir önceki dönem İlçe Başkanı İsmet İşeri, CHP Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri ve Yönetimi, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Güney Yılmaz ve Yönetimi, Muhtarlar ile çok sayıda partililer katılım sağladı.

Kongrenin Divan Başkanı Tamer Solakoğlu

Kongreye 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlandı. Akabinde Kongrenin Divan seçimine geçildi. Divan Başkanlığı’na Mehmet Tamer Solakoğlu, Başkan Yardımcıları Tuncay Şahin, Katip Üyeliklerine Ayşe Bektaş ve Aslınur Yeşilyurt seçildi.

Solakoğlu, ‘Bu kongrenin iktidar yürüyüşümüze bir vesile olmasını diliyorum’

Divan Başkanı Solakoğlu, yaptığı konuşmada şunları belirtti: ‘Öncelikle partimizin delegelerine, başkanlık üyesi arkadaşlarıma ve bana göstermiş olduğunuz teveccühten ötürü hepinize teşekkür ediyorum. Ülkemizde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçeli 2 buçuk yıl oldu. Fakat görüyoruz ki uçuşa geçeceğimize, uçuruma geçtiğimizi ve tek adam sistemine doğru gittiğimizi görüyoruz. Dünyada yalnız kaldığımızı ve komşularımızla kavgalı olduğumuzu görüyoruz. Her gün fabrikaların, işyerlerinin kapandığını, işsiz ordularının arttığını görüyoruz. Ülkemizde kadın cinayetleri artıyor, yargıya güven azalıyor, insanlar ay sonunu getiremiyor. Ancak bunların hiçbiri bizleri ümitsizliğe düşürmesin. Bu ülkenin Cumhuriyet Halk Partisi var. Halkımız 31 Mart yerel seçimlerinde partimize önemli görevler verdi. Büyükşehirlerin birçoğu CHP’ye geçti. Şimdi bize düşen görev halkımızın güvenine layık olmalı, parti içi küskünlüğüne son vermektir. Bu duygu ve düşüncelerimizle bu kongremizin iktidara yürüyüşümüze vesile olmasını diliyor, hepinize katılımlarınızdan ötürü teşekkür ediyorum’ dedi.

Kongrenin blok liste olarak yapılması oy birliği ile kabul edildi

Konuşmanın ardından seçimlerin blok liste olması koşulu partililere sunuldu. Kongrenin oy birliği ile blok liste olması kararlaştırıldı. Akabinde Kongrede CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ve CHP’nin önde gelen isimlerinin mesajı okundu.

2 yıllık dönem oybirliği ile ibra edildi

Kongrede daha sonra Yönetim Kurulu, Çalışma raporu ve hesap özetinin okundu. Partililer okunan bu raporları oybirliği ile ibra etti.

Güneş, ‘CHP doğru adayları ortaya koyduğunda halkımız şans veriyor’

Önceki dönem Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş, yaptığı konuşmada şunları ifade etti: ‘’Her kongre Cumhuriyet Halk Partisi için bir yenilenme aşamasıdır. Yenilenme demokratik bir biçimde, yenilenme yeni arkadaşlarımızın istekli olan arkadaşlarımızın göreve gelme olanağının ortaya çıkmasıdır. Türkiye zor dönemde. Türkiye dönem dönem bu zorluğa girmiş ama halkımızın tahir ekseriyetiyle, demokrasiyi seçmesiyle doğru yola ulaşmıştır. Ekonomik durumundan çok fazla bahsetmeyeceğim. Ekonomik durumlar ortada. Bazı sorunlar düzeltilemez. Bazı sorunların düzelmesi zaman alır. Ekonomi düzeltilebilecek konumda olan bir durumdur. Mesleğimde iktisat. İktidara gelirsiniz, ekonomiyi kısa sürede düzeltirsiniz.Dış politikayı doğru adımlarla kısa sürede düzeltirsiniz. Düzeltmek ne zaman zor olur? Bu sorun halka indirgendiği zaman. Şu anda Türkiye bunu yapıyor mu? Ne yazık ki yapıyor. Ülkemizdeki Suriyeliler meselesine gelelim. Yılda 150 bin Suriyeli çocuk doğuyor. Onların döneceğini mi sanıyorsunuz? Dönmeyecekler. Türkiye’de doğan çocuklar Türkçe bilecek, burada büyüyecek. Nasıl göndereceksiniz? 1 milyon Suriyeliyi göndereceğiz dediniz. Asla gönderemediniz. Türkiye‘de önemli bir ahlaki çöküntü var. Kadınlar ile ilgili konular ahlaki çöküntüdür. Yolsuzluklar da ahlaki çöküntüdür. İnsanlara normal gelen bu olaylar ahlaki çöküntüdür. Yakın zaman da CHP hata yaptı ama yerel seçimler öncesinde doğru projelerle doğru çalışmalarla İstanbul, Ankara, Antalya gibi büyükşehirleri aldı, Bursa’yı da zorladı. Doğru bir adayla CHP Bursa’yı çok zorladı. Ankara’da doğru adayla, doğru ittifaklarla CHP Ankara’yı aldı. İstanbul’da doğru adayla ve görünen görünmeye ittifaklarla İstanbul’u aldı. İktidar bir hata yaptı, İstanbul’da iktidarı ezdik. Bu bize iki umudu verdi. 1.si 2023’te iktidar olabiliriz. 2.si Kocaeli’yi alabiliriz. Her zaman Kocaeli’de isteyerek görev aldım. Ne zaman Kocaeli’nin parti tabanından bir talebim olduysa parti tabanı bana bunun karşılığını verdi. Parti tabanına minnet borçluyum. Sizlerle birlikte olmaya devam edeceğim. Partimizin Gölcük İlçe Örgütü kongresinin hayırlara vesile olmasını diliyorum’ diyerek konuşmasını tamamladı.

Sarıbay’dan önemli uyarı

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, yaptığı konuşmada, ‘Öncelikle Divana bir eleştiri getirmekle başlamak isterim. İl Başkanı ve Arkadaşları, siz burada herkesi ismen takdim ediyorsunuz. Diğer arkadaşlarımızı ismen telaffuz ediyorsunuz. İl Yönetici arkadaşlarım burada. Ben sizin abinizim bunun için size kızdım. Hiç kimsenin bizim İYİ Parti ile olan dostluğumuzu incitecek sözler söylemesini kabul edemeyiz. Ben İYİ Parti’li arkadaşlarımdan özür diliyorum. Hiçbir partilimiz de bu türlü sözlere dikkat etmeli’ diyerek uyarılarda bulundu.

Sarıbay, ’Hedefimiz Kocaeli’den 10 ilçeyi almak olmalı’

İl Başkanı Sarıbay, ‘Yerel seçim döneminde çok iyi bir ittifak vardı.  Ama ne yazık ki olmadı. Bizler bu duruma yılmamalı, doğru çalışmalarımızla başarımızı arttırmalıyız. Gölcük, Kandıra, Karamürsel gibi ilçeleri alırsak Kocaeli’yi de alırız arkadaşlar. Bundan sonra en az 10 ilçeyi almak hedefimiz olmalı. Son günlerde Kanal İstanbul konusunda artan tartışmalar var. Bizler bu projeye kesinlikle hayır diyoruz. Elimizde hazır dilekçeler var. Sizler bunları almak koşuluyla Valiliğe vermelisiniz. Çünkü İstanbul Türkiye’nin kalbi. Bizler bu projeye hayır diyeceğiz. Ben hiç bir zaman yönetimde çarşaf listeyi benimsemedim. İl Başkanları ve ilçe başkanları her zaman kendi kadrolarını oluşturmalı. Ben İsmet İşeri’yle 5 yıl çalıştım. Bu parti için saçlarımı beyazlattım ama İsmet İşeri ve Gölcük Örgütü benim tek bir saç telimi beyazlatmadı. Şimdi görev Fikret Gürel kardeşimde. Kendisine de çalışmaları için teşekkür ediyorum. Biz büyük bir ailenin fertleriyiz. Hiç birbirimizi kırmaya, aleyhinde konuşmaya, dedikodu yapmaya gerek yok. Bunlar bize yakışmaz. Kongrelerde hangi aday başkan seçilirse, seçim o anda kalmalıdır. Eğer bir kişi size oy vermediyse o kişinin hatası yoktur. Siz o kişiye kendinizi iyi tanıtmamışsınız demektir. Bu noktada kendimize partimiz için dikkat etmeliyiz. Konuşmamın sonunda kongremizin partimize iyilikler güzellikler ve iktidarlar getirmesini diliyorum’ diyerek konuşmasını tamamladı.

İşeri, kendi için olumsuz söylemlere cevap verdi

CHP Önceki Dönem İlçe Başkanı İsmet İşeri, ‘6 buçuk yıl ilçe başkanı olarak görev yaptım. Gerçekten görev yaptığım süre içerisinde görev arkadaşlarımla çok uyumlu bir çalışma yaptık. Yüzde 22 olan seçim oranımızı 2015 seçimlerinde yüzde 28’lere çıkarttık. Belediye seçimlerinde yüzde 40’lara dayandık. Adaylığım kesinleştiğimde Gölcük olarak kazanmaya en yakın seçim olduğunu görüyorduk. İlla ki ben aday olayım diye bir beklentim hiçbir zaman olmadı. Hakikaten her şey çok mükemmel gidiyordu. Adaylığımda çok iyi bir zamanlamayla açıklanmıştı. Ama ilerleyen süreç içerisinde beklenmedik bir neticeyle karşılaştık. Gerçekten bu bende büyük bir şok etkisi yarattı. Aslında 2014 seçimlerinde aldığımız oy oranını yüzde 43’e çıkartmıştık. Sakın kimse yanlış anlamasın; Buradan asla başarı öyküsü çıkartmıyorum. Sadece bazı gerçekleri ortaya koymak istiyorum. 8 bin farkla seçimi kaybetmek beni çok üzdü. Hiç beklemediğim bir sonuçtu. Asıl ifade etmek istediğim konu; 2 Kasım 2019 tarihinde İl Danışma Kurulundaki konuşmamdan sonra bazı sosyal medyaya olumsuz tepkiler yansıdı. O konuşmam hakkında bile köşe yazıları yazıldı. O yazılardan biri de sevgili Tamer Solakoğlu’nun yazısıydı. Buna bir açıklama yapmak istiyorum. Benim başarısızlığım ne yazık ki Fatma Kaplan Hürriyet’in Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmaması ve Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı seçimini kaybetmesine bağlandı. Ben bir takım olumsuzluktan bahsettim. Seçimi kaybetmemin nedeni asla bu değil. Benim Cumhurbaşkanı adayım ne demiş, Sayın Genel Başkanımızın karşısına çıkmayacağını söylemişti. Ben bize oy vermeyeceklerini söyleyen insanlarla mücadele ettim. Sokakta herkes Muharrem İnce’yi konuşuyordu. Muharrem İnce’nin gereksiz ve zamansız çıkışları, söylemleri bizim olumsuz etkilenmemize neden oldu. Bir diğer konu Sefa Başkanım; 2014 seçimlerinde Sefa Başkanın İzmit’e aday yapılması hataydı dedim. Her zaman da söyleyeceğim. Sefa Sirmen Büyükşehir’e yakışan bir isimdi ve bizim vitrinimiz olacaktı. Tanınırlığı üst düzeyde olan bir Büyükşehir Adayımız olmalıydı. Ben dedim ki Fatma Hanım olursa Büyükşehir’e aday olsun. En azından Fatma hanım şunu yapardı; İzmit, Gölcük, Başiskele ve diğer ilçeleri de başarılarıyla arkasından sürüklerdi.  Eğer seçimi kazanamazsa Parlamentoya gider, en azından vekil sayımız düşmezdi. Tamer Kardeşime tarafıma olan destekleri için teşekkür ediyorum. Kendisi benim her zaman dostumdur. Gölcük’te 35 yıldır Mali Müşavirlik yapıyorum. Dokunmadığım kimse kalmadı. Burada oy almak konusunda sorunumuz yok. O dönemde benim yanımda desteğini esirgemeyen bütün dostlarıma teşekkür ediyorum. Parasal açıdan da hiçbir zaman sorunumuz olmadı. Gerçekten mükemmel bir dayanışma içerisinde nereye para harcanması gerekiyorsa o noktaya para harcadık. CHP her zaman umut olmuştur.CHP’nin her zaman bir neferi olacaktır. CHP için tünel de ışık göründü. İktidar yolu açılmıştır. Her zaman partim için görev almaya devam edeceğim’ dedi.

Vekil Akar, ‘Türkiye’deki başarımızın bir ayağında CHP varsa diğer ayağında İYİ Parti var’

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, ‘Biz bugün Türkiye’de yerel yönetimlerdeki başarımızla övünüyorsak, bu gerçekleştirdiğimiz ittifakın başarısıdır. Bu başarının bir ayağında CHP varsa, diğer ayağında ise İYİ Parti vardır. Bu ittifakı sağlayan Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na ve Kentimizin Ablası olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e teşekkür ediyorum. Partimizin Danışma Kurulu Toplantılarına katıldım, şimdi de Kongrelerimizi yapıyoruz.Şunu belirtmem gerekir ki; eğer seçim kazanılmasında güç bir etken olsaydı İsmet İşeri şu anda başkan olarak burada oturuyor olacaktı. Demek ki adayın İYİ Parti’den ya da CHP’den olmasının, sadece güçlü olmasının çok bir etki edeceğini zannetmiyorum. Türkiye nüfusunun yüzde 50’sini, GSMH’nın yüzde 68’ini CHP yönetiyor. Eleştiri yaparken, olayın bütününe bakmamız gerekiyordu. Peki Kocaeli’yi istemedik mi, istedik.Çok mücadele ettik. Bizler şu anda doğru gidiyoruz. Yüzlerce kongre yaptık, çok beklediler sandalyeler havada uçuşsun diye.Daha çok beklerler. Artık CHP’liler kendileri için  değil, CHP’nin iktidara gelmesi için kavga ediyor. Yarışı kim kazanırsa kazansın omuz omuza verip, 42 yıldır alamadığımız Gölcük’ü nasıl alırız diye hesap yapmalıyız. Size söz veriyorum ilk Genel Seçimlerde Kocaeli’de Gölcük’te seçimi kazanacak. 17 yıldır Türkiye’yi bir iktidar yönetiyor. Hükümet sistemini değiştirdiler artık dilleri sadece ben yaparım oldu. Bunca eziyete, sıkıntıya, başarısızlığa rağmen bu adamlar seçimlerde geliyorlar, oyları alıp gidiyorlar. Bu yüzden hatayı kendimizde aramamız gerekiyor. Yeni oluşacak arkadaşlarımız da ekip olmalı, bir olun. Gölcük’ün sorunlarını masaya yatırın. Belediye Meclis Üyeleri de buna dahil. Parti içi kavgalarını bırakın. CHP’nin Gölcük’te nasıl iktidar olacağına kafa yorun. İsmet İşeri başkanımıza ilçe başkanlığı ve seçim dönemindeki çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum. Bu çatı altında kim emek vermişse onlara sonsuz teşekkür ediyorum. Parti için ne kadar özverili çalıştığınızı görüyorum. Ben çocuklarımızın sosyal demokrat bir ülkede yaşayacaklarına inanıyorum. Gölcük için, Kocaeli için Türkiye için başarıya inanıyorum’ diyerek konuşmasını tamamladı.

Gürel, ‘İktidar olmak en büyük hedefimiz’

CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, kürsüye partililerin yoğun desteği ve alkışlarıyla geldi. Gürel konuşmasında, ‘Cumhuriyet Halk Partisi Gölcük İlçe Örgütümüzün Olağan İlçe Kongresine şahsım ve İlçe Örgütüm adına hoş geldiniz diyor, saygılarımı sunuyorum. Öncelikle 96 yıllık deva bir çınar olan Türkiye Cumhuriyetinin ve Cumhuriyet Halk Partisinin Kurucusu ve Önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve dava arkadaşları başta olmak üzere bu vatan uğruna canlarını hiçe saymış tüm şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyor, Gazilerimize minnetlerimi sunuyorum. Demokratik bir örgüt yapısını kurmak için çıktığımız bu yolda, kadınlarımızın daha etkin olacağı siyaset yapısını hayata geçirmek için, nüfusumuzun çoğunluğunu oluşturan gençlerimizin siyasette daha fazla söz sahibi olmaları sağlamak, önlerini açmak, seslerine güç katmak için, ötekileştirmelerin, kutuplaşmaların olmadığı siyasi bir düzlem yaratmak, dayatmalara dur demek, geçit vermemek için yola çıktık.’

‘Partimizi iktidara taşıyacak gerekli çalışmaları yapmak için sizlerden destek istiyoruz’

Sözlerine devam eden Gürel, ‘2002 yılında günümüze kadar geçen17 yılda ülkemizin temel değerlerinin derinden sarsıldığı, ekonomik kazanımların uçuruma sürüklendiği, topraklarımızın parsel parsel yabancılara satıldığı günümüzde baskıcı ve tek adamcılığa dayalı bir siyasal iktidara karşı bir adım bile geri atmayacak, özgürlük ve demokrasi sevdalılarına, yani tüm Cumhuriyet Halk Partililere büyük görevler düşmektedir.Siyasal iktidarın otoriter yapısına karşı mücadele gücüyle karşı koymak ve önümüzdeki dönemde yapılacak olan seçimler öncesinde partimizi iktidara taşıyacak gerekli çalışmaları yapmak üzere sizlerden destek istiyoruz. Sizlerin vereceği destek ile İlçe Örgütümüzü birlikte yönetmek, sorunları, sıkıntıları birlikte aşmak, mutluluğu paylaşmak, yapılmayanı yapmak, başarılamayanı başarmak ,için siz değerli partili büyüklerime, yol arkadaşlarımıza çağrıda bulunmak istiyorum; Liyakatı esas alan, emeği baş tacı yapan, sokağın nabzını tutan bir yönetim anlayışını hayata geçirmek üzere sizlerden görev bekliyoruz. Değerli Cumhuriyet Halk Partililer; yaşadığımız kentin insanlarına dokunan, sorunlarını bilen, gören, duyan ve çözüm önerilerini dile getiren bir örgüt yapısını inşa etmek için oluşturduğumuz yönetim kurulu arkadaşlarımla sizlerden görev bekliyoruz. İlçemizde herkesi kucaklayacak, insanlarımızın yüreklerine ve vicdanlarına dokunarak, onların sözcüsü ve öncüsü olacak bir siyaset anlayışını ortaya koymak istiyoruz. Bu duygu ve düşüncelerimle, gerçekleştirdiğimiz olağan ilçe kongremizin partimize, ilçemize hayırlı olması dileğiyle, saygılarımı sunuyorum’ diyerek sözlerini noktaladı.

Gürel, tüm partililerin oylarıyla seçilmiş başkan oldu

Konuşmaların ardından başkanlık seçimine geçildi. Kongreye katılan 296 delege oylarını kullandı. Seçim sonucunda Fikret Gürel, CHP Gölcük İlçe Örgütü’nün seçilmiş başkanı seçildi.

CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel’in Yönetim Kurulu Listesi;

Asil;Yavuz Atalayın, Hasan Aydoğan, Mert Barış, Mustafa Büyükbudak,Nehir Çetin, Abdullah Er, Yasemin Ergin, Adnan Reşit Ertörer, Hüseyin Melih Güler, Gülüm Köseoğlu,Fahrettin Salman, Ali Derya Tataroğlu, Engin Yasin Uzuner, Eyüp Yetik,  Alaaddin Yılmaz, Ozan Yılmaz.

Yedek; Gürcan Bekar, Erol Büyükoğlu, Damla Gül Darar, Volkan İşeri, Metin Kahraman,i Buğra Kasımoğlu, Görkem Ece Leblebici, Çetin Öztürk, Duygu Tokay Potok, Berke Saten, Yusuf Sirmen, Yunus Sirmen, Cemil Sungur, Tuncay Şahin, Osman Şenol, Aslı Nur Yeşilyurt.

İl Delegeleri;

Nedim Adanur, Ertuğrul Akalın, Yılmaz Aktaş, Mehmet Alkan, Günseli Alp, Hayati Alp, Ayla Ararbay, Zafer Aydın,Metehan Aydın, Recep Aydoğdu, Cevdet Barış, Yakup Barış,Yaşar Bayraktar, Gürcan Bekar, Mustafa Biçer, Fahrettin Büyükoğlu, Burhanettin Ceyhan, Erdal Çakar, Mert Çizmen, Süleyman Çolpan, Damla Gül Darar, Sinan Demir, Turan Dumlu, Orhan Erol, Çetin Ganioğlu, Yusuf Gençkaya, Üstün Gökçen, Emine Nalan Gülenç, Fikret Gürel, Güngör Güven,İsmet İşeri, Mine Hatun İşeri, Zeki Kara, Mustafa Karataş, Buğra Kasımoğlu, İlhami Kaşıkçı, Kemal Kaya, Ahmet Kiremitçi,Ramize Hale Korkmaz, Furkan Korkmaz, Refik Kuşçu, Ecdat Naak, Nejdet Öktem,Cemil Özbaş, Erol Özbay, Nurettin Salman, Cahit Salman, Namık Kemal Saral, Berke Satan, Mehmet Sefa Sirmen, İlker Solakoğlu, Ayla Şen, Cemal Şentürk, Aziz Türken, Caner Uzuner, Murat Yazıcıoğlu, Aslı Nur Yeşilyurt, Sevil Yıldız, Ahmet Yılmaz, Yonca Yılmaz.

Haber: Arif ÖZTOK


Gölcük ADSM’de 23 Nisan kutlaması

Bağımsız Türkiye Partisi Kocaeli Gençlik Kolları 23 NİSAN ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

Ay, ‘23 Nisan Atamızdan Bize En Büyük Armağandır’

Kocaelispor Ümraniyespor’a 1-0 mağlup oldu

Karting Sezonuna Coşkulu Açılış 

23 Nisan Çocuklarla Güzel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun ÇOCUKLARIMIZ GURURUMUZDUR

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ÖZGÜRLÜK FİLOSU İLE KUDÜS’E GİDİYOR

Gölcük Otizm Derneği Bandırmalı misafirlerini ağırladı KIRMIZI BALONLARI GÖKYÜZÜNE BIRAKTILAR

Sahra başkanın ilk talimatı OKULLARA AKIL VE ZEKA OYUNLARI SINIFI

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan, ‘DÜNYADA ÇOCUKLARA ARMAĞAN EDİLEN İLK BAYRAM’

Kocaeli’nin dört bir yanından gelen doğa severler GÖLCÜK’TE DOĞA YÜRÜYÜŞÜNDE BULUŞTU

CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, ‘MÜCADELEMİZ TAM DEMOKRATİK, SOSYAL VE ADİL TÜRKİYE MÜCADELESİDİR’

Denizevler Mahallesi Muhtarı Kadir Demir, 23 NİSAN ETKİNLİĞİ İLE ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Kooperatif Üyeliğinden Doğan Bitmeyen Çile

  Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’den 23 Nisan Mesajı

HAYDİ ÇOCUKLAR GÖLCÜK ANITPARK’TA 23 NİSAN COŞKUSUNA

CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Metehan Aydın, ‘GELECEĞİMİZ SİZSİNİZ ÇOCUKLAR!’

Değirmendere’de küp taş tamiri

BAŞKAN KOCAMAN’DAN 23 NİSAN MESAJI

Başkan Gökçe Muhtarlarla Buluştu

Kaymakam Kalkar’dan Başkan Söğüt’e Ziyaret

Gölcük Niğdeliler Derneği Başkanı Cemil Çakmak, “ÇOCUKLARIMIZ UMUDUMUZDUR”

23 Nisan coşkusu Ormanya’da başladı

BİR BUÇUK YAŞINDAKİ BEBEĞE BİBER GAZI SIKTI

Başiskele 23 Nisan Coşkusunu Hep Birlikte Yaşayacak

Hisareynspor’da başkanlık değişimi yaşandı YENİ BAŞKAN ÖNER KAYA

Gölcükspor Keşanspor’u 4-2 mağlup etti

Büyükşehirden 23 Nisan’da ücretsiz ulaşım

Büyükakın’dan Berna Abiş’e önemli görev ‘TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Yükleniyor

İHH İnsani Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Ahmet Bilgin ÖZGÜRLÜK FİLOSU İLE KUDÜS’E GİDİYOR

Dr. Ekrem Aktuğ’un Kızı Serra Yoğun Bakımda

YILDIZLI, KOMİSYON TOPLANTISI İÇİN KIRGIZİSTAN’A GİDİYOR

HAKEV Yardım Vakfı Gölcük Temsilcisi Burhanettin Çalgan, “BAYRAM ÖNCESİ GAZZE’DEKİ DİN KARDEŞLERİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRELİM’

Terzioğlu Spor Kulübü’nden Büyük Başarı İKİ ALTIN MADALYA

Çetiner’den Dünya Yaban Hayatı Günü hakkında önemli açıklama ‘BİRÇOK HAYVAN NESLİ TÜKENME TEHLİKESİ İLE KARŞI KARŞIYA’

Ceyhun Konak ve Tayfun Konak Vali Yavuz’a ziyaret ‘TEBRİK EDİYORUM’

Ay, ‘Şaban-ı Şerif Ayı Ümmetin Ayıdır’

Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ‘SİVİL TOPLUM GÜÇLENMELİ’

Kocaeli’de kick boks fırtınası esti DÖVÜŞÇÜLER RİNGİN TOZUNU ATTIRDI

Değirmendere’de küp taş tamiri

Esra Durmuş Sanat Atölyesi Kursiyerleri, SANATA YOLCULUK YAPTI

Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman’dan, İKİ GÜNLÜK BOYKOT ÇAĞRISINA SERT TEPKİ

Müdür Mert ve Türkmen İlkokullarda halk oyunları çalışmalarını takip ettiler “HALK OYUNLARI KÜLTÜRÜMÜZÜN VAZGEÇİLMEZ PARÇALARIDIR”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri Projesi’nde ÇALIŞMALAR SORUNSUZ İLERLİYOR

‘Karma Sanatlar’ Sergisi açılışı Değirmendere Sanat Evi’nde yapıldı SANAT İYİ Kİ VAR

Değirmendereliler Çınarlık Meydan Kafe’yi çok seviyor NEZİH ORTAMI İLE ÇEKİM MERKEZİ OLUYOR

Çeşmenin çatısının bir bölümü yıkılmış durumda DÜZELTİLMESİ İSTENİYOR

Uyarı tabelaları zarar görmeye devam ediyor

Gölcük’e yeni atanan Okul Müdürleri belli oldu

Büyükşehirden 23 Nisan’da ücretsiz ulaşım

CHP Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Mühip Kanko, “HÜKÜMETİN EKONOMİ POLİTİKASI; FAKİRDEN ALIP ZENGİNE DAĞITMAK!”

Kocaeli’de 2024 yılı Mart ayında 2 bin 624 konut satıldı

Necmi Kandemir Emlak Piyasasını değerlendirdi ‘YÜKSEK FAİZ EV SATIŞLARINI OLUMSUZ ETKİLİYOR’

Efe Otomotiv Yedek Parça kalitesiyle fark yaratıyor ORİJİNAL VE MUADİL YEDEK PARÇALARI TEK ADRESTE

Sezon bitse de balığa ilgi yoğun HAMSİ 130, İSTAVRİT 150 LİRA

TÜED Gölcük Şubesi Başkanı Ergun Şahin, ‘EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI 20 BİN LİRA OLMALI’

Türk Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış “BU RAMAZAN AYINDA DA AİLELERİMİZİN YANINDA OLDUK”

Kaymakam Müfit Gültekin Aileleri ziyaret etti GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİLİYOR

KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu dış ticaret verilerini değerlendirdi ‘TÜKETİM MALLARI İTHALATINDA DAHA DİKKATLİ DAVRANILMALI’

Büyükakın’dan Berna Abiş’e önemli görev ‘TEŞEKKÜR EDİYORUM’

Zafer Partisi İlçe Başkanı Kayıhan Kayı, “GÜÇLENEREK GELİYORUZ”

BBP Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, “PROJELER GÖLCÜK’ÜN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK”

Büyükakın, “23 Nisan’da tüm çocuklar gülmeli”

İlknur ve Emre Sarıel çiftinin  biricik oğulları Utku 1 yaşına girdi İYİ Kİ DOĞDUN UTKU

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde BİNA TURU YAPILDI

Haydi çocuklar Ormanya’ya! Bİ DÜNYA EĞLENCE BAŞLIYOR

Donanma Caddesi üzerinde parke taşları onarıldı

Haydi çocuklar Ormanya’ya! Bİ DÜNYA EĞLENCE BAŞLIYOR

Başkan Sezer’den başarılı sporculara tebrik

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16