DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gölcük Tersanesi’nde törene katıldı DÜNYAYA ÖRNEK ÜLKEYİZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gölcük Tersanesi’nde törene katıldı

DÜNYAYA ÖRNEK ÜLKEYİZ

Gölcük Tersane Komutanlığı’nda havuza çekme ve kaynak törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilçemizden dünyaya seslenerek, önemli mesajlar verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz gün Gölcük Tersane Komutanlığı’nda Yeni Tip Denizaltı Projesi 1’inci Gemisi Pirireis’in Havuza Çekme ve 5’inci Gemisi Seydialireis’in ilk kaynak törenine katılmak için Gölcük’e geldi.

Katılım çok yoğun oldu

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın da hazır bulunduğu törene Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer,devlet erkanı çok geniş katılım sağladı.

 Türkiye’nin büyüklüğüne değindi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Milletimize uzun yıllar boyunca bilinçli bir şekilde tarihi, kültürü, medeniyeti, kahramanlıkları, başarıları unutturulmak istenmiştir. Türkiye’nin haklarına göz dikenler, meydanın boş olmadığını bilmelidir. Sanki bu millet ve bu devlet gökten zembille inmişçesine geçmişiyle ilişkisi kesik bir tarih anlayışı yerleştirilmeyi çalışılmıştı. Türkiye’nin haklarına göz dikenler, meydanın boş olmadığını bilmelidir. Akdeniz’de en uzun kıyı şeridine sahip Türkiye’nin balıkçılıkta yüzde bir pay alabileceği düzene rıza göstermeyeceğiz. Libya ile yaptığımız mutabakat muhtırasının kendi hukukumuzla da uluslararası hukukla da çelişen yönü bulunmuyor. Şayet KKTC ve Libya ile başlattığımız süreçlerden vazgeçersek, bize denize gerecek kıyı, olta atacak sahil bile bırakmayacaklar. Karşımızdakilerin hak, hukuk, adalet, ahlak, insaf diye bir dertleri kesinlikle bulunmuyor’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.