DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Dr. Fahri Yılmaz Gölcük Fen Lisesi’ne konuk oldu BAŞARININ SIRRI ÇOK ÇALIŞMAK

Dr. Fahri Yılmaz Gölcük Fen Lisesi’ne konuk oldu

BAŞARININ SIRRI ÇOK ÇALIŞMAK

Ülkemizin ve Gölcük’ün önemli Doktorlarından Medar Hastanesi Genel Cerrahi Doktoru Fahri Yılmaz, Kariyer Günleri kapsamında Gölcük Fen Lisesi öğrencileriyle bir araya gelerek, mesleği hakkında önemli bilgiler verdi.

Gölcük Fen Lisesi Öğrencilerine  meslekleri tanıtmak ve gelecekteki seçimlerine ışık tutabilmek adına “Kariyer Günleri” düzenleme uygulamasını sürdürüyor. Geçtiğimiz gün Medar Hastanesi Genel Cerrah Doktor Fahri Yılmaz, öğrencilere mesleğinin ayrıntılarını anlattı. Tıp eğitimi ve Tıp Fakültelerini kazanmak için öğrencilere bilgi ve birikimlerini aktaran Dr. Fahri Yılmaz Kariyer Günlerinde öğrencilerin sorularını da yanıtladı.

Kariyer Günlerine her hafta farklı bir meslekte uzman katılıyor

“Kariyer Günlerine” her hafta farklı bir meslekte başarılı uzman bir konuk katılıyor, öğrencilere mesleğin inceliklerini anlatarak bilgi veriyor. Bu sayede öğrenciler, eğilimleri olan meslekte akıllarına takılan konularda bilgi alırken, merak ettikleri soruları da doğrudan sorabilme şansına sahip oluyor.

Başarılı olmanın sırrını öğrencilerle paylaştı

Kariyer Günleri’nin konuğu olan Genel Cerrah  Doktor Fahri Yılmaz, Tıp Fakültesi’ne hazırlanmanın hangi aşamalardan geçtiğini ve öğrencilerin nasıl ders çalışılması gerektiğini anlattı. Dr. Yılmaz, mesleği ile ilgili çalışma prensiplerini, mesleki deneyimlerini başarılı olmanın sırrını öğrencilerle paylaştı.

Doktorluk mesleğini tanıttı, Okul Müdürü Kılıç, Dr. Yılmaz’a teşekkür etti

Gölcük Fen Lisesi Okul Müdürü Hasan Kılıç, ‘Kariyer günleri kapsamında öğrencilerimize farklı meslekleri tanıtıyoruz. Bu haftaki etkinliğimizde  şu anda Medar  Hastanesi’nde görev yapan Genel Cerrah Doktor Fahri Yılmaz’ı okulumuza davet ettik. Son sınıf öğrencilerimize Doktorluk mesleğinden bahsetti. Öğrencilerimizin aklında kalan soruları cevaplayan Fahri bey’e çok teşekkür ediyor kendilerine başarılar diliyoruz’ dedi.

Dr. Yılmaz, Okul Yönetimine ve Öğrencilere teşekkür etti

Doktor Fahri Yılmaz, ‘Gölcük Fen Lisesi yönetimine ve çok kıymetli öğrencilerine kariyer günleri etkinliğinde misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyorum’ diyerek programa katılmaktan duyduğu memnuniyeti belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.