DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Ellibeş’ten Büyükakın’a tebrik

Ellibeş’ten Büyükakın’a tebrik

Ellibeş’ten Büyükakın’a tebrik

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Fuar Alanının Milli Emlak’tan, Büyükşehir Belediyesi’ne bedelsiz devriyle ilgili, açıklama yaparak, ‘Şehrimiz için atılmış en büyük adımdır’ dedi.

‘Fuar Alanın Büyükşehir’e devri şehrimiz için atılmış en büyük adımdır’

Ellibeş,  “Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın, Kocaelispor’un borçlarından kurtulup bugün lider durumda şampiyonluğun en güçlü adayı haline gelmesinden, tramvay hattının ara vermeden ilerlemesine; Gebze’de Metro Projesinin Ulaştırma Bakanlığa devrinden bugün Kocaeli Fuar Alanının Büyükşehir’e bedelsiz devredilmesine kadar çok önemli işler gerçekleştirdi. Özellikle İzmit’in kalbini oluşturan ve uzun süredir ne olacağı belirsiz şekilde atıl vaziyette bekleyen Kocaeli Fuar Alanı ve Yeni Gölcük Yoluna kadar uzanan sahil şeridinin bir bütün halinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmesi şehrimizin marka değeri ve gelecek nesiller adına çok önemli bir adımdır. Şehrin ortasında, herkesin rahatça ulaşabileceği, bir köşesinde kuş cenneti bulunan, eşsiz bir rekreasyon alanı oluşacak. İnanıyorum ki, bu proje tamamlandığında İzmit dendiğinde akla ilk gelen yer olacaktır. Bu adımı atan, böylesine bir alanı şehrimize kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın’ı tebrik ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.