DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Esnaf Kefalet Kooperatifi 11 ayda 13 Milyon dağıttı ESNAFIN UMUT KAPISI

Esnaf Kefalet Kooperatifi 11 ayda 13 Milyon dağıttı ESNAFIN UMUT KAPISI

Esnaf Kefalet Kooperatifi 11 ayda 13 Milyon dağıttı

ESNAFIN UMUT KAPISI

Kocaeli Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu, 2019 yılı ilk 11 ayında ilçemizdeki 159 esnafa toplamda 13 milyon kredi verdiklerini açıkladı. Mısırlıoğlu yaptığı açıklamada, Esnafımıza %6 faiz oranıyla 5 yıla kadar kredi veriyoruz” dedi.

Yıllık yüzde 8 olan faiz oranı yüzde 6’ya düştü

Kocaeli Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olarak her zaman Gölcük esnafının yanında olduklarını ifade eden Başkan Musa Mısırlıoğlu yaptığı açıklamada, “ 2019 yılının sonuna yaklaşıyoruz ve bu 11 aylık süreçte ilçemizde bulunan 159 esnafa toplam 13 Milyon Türk Lirası kredi verdik. 4 Kasım 2019 tarihi itibariyle Halkbank aracılığı ile bölgemize bağlı kooperatiflerimizle kullanılacak krediler için yapılan bu faiz indiriminin yanında gerek kooperatif kesintilerinde gerek Halkbank kesintilerinde de indirime gidilmiştir” dedi.

“Yeni düzenleme ekonomiye canlılık katacaktır”

Başkan Mısırlıoğlu, son olarak, ‘Kredi çekme koşullarına uygun olan esnaflarımız evraklarını tamamlayıp, tarafımıza başvuru yapmaları halinde kredilerini alabiliyor. Esnaflarımız 3 ayda bir geri ödeme yapıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.