DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GÖLAŞ ve AKV arasında protokol imzalandı

GÖLAŞ ve AKV arasında protokol imzalandı      

Gölcük Belediyesine ait işletmelerin yönetimini üstlenen GÖLAŞ Şirketi ile AKV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  Moda Tasarım Teknolojileri Alanı arasında bir protokol imzalandı.

GÖLAŞ’a ait işletmelerde çalışanların iş kıyafetleriyle bu işletmelerde kullanılacak masa örtülerinin dikilmesi hususunda imzalanan protokolle iki kurum arasında iş birliği sağlandı. Protokol metnini imzalamak üzere Okul Müdürü  Hüseyin Gürlagap ile GÖLAŞ Genel Müdürü Yılmaz Akyıldız ve Yönetim Kurul Başkanı Murat Eker okulda  bir araya geldi.

Fikir alışverişinde bulundular

GÖLAŞ Genel Müdürü Yılmaz Akyıldız, Hüseyin Gürlagap’tan okulla ilgili bilgileri aldı. Daha sonra var olan eksiklerin giderilebilmesi gibi konularda ne gibi ortak çalışmalar yapabilecekleri konusunda fikir alışverişinde bulundular. Hüseyin Gürlagap ve Yılmaz Akyıldız tarafından imzaların atılmasından sonra toplantı sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.