DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

“GÖLCÜK SANAT GÜNLERİ” ARALIK AYI ETKİNLİĞİ İLE DEVAM EDİYOR

“GÖLCÜK SANAT GÜNLERİ” ARALIK AYI ETKİNLİĞİ İLE DEVAM EDİYOR

Gölcük Belediyesi tarafından kültürel mirasımızı korumak ve unutulmaya yüz tutmuş sanatlarımızı genç kuşaklara aktarmak amacıyla hayata geçirilen “Gölcük Sanat Günleri” yarın yapılacak  “Kırkyama Katlama Tekniği Sanatı” eğitimi ile devam edecek.

Kültürel mirasımızı korumak ve unutulmaya yüz tutmuş sanatlarımızı genç kuşaklara aktarmak amacıyla Gölcük Belediyesi tarafından hayata geçirilen, “Gölcük Sanat Günleri” aralıksız devam ediyor. Aralık ayı etkinliğinde; “Kırkyama Katlama Tekniği Sanatı” ile ilgili eğitim düzenlenecek.

KIRKYAMA KATLAMA TEKNİĞİ SANATI

Her ay düzenli olarak yapılan “Gölcük Sanat Günleri’nin” Aralık ayı konuğu Kırkyama Katlama Tekniği Sanatı Eğitmeni SükeyneTulan olacak. İstanbul’dan ilçemize gelecek olan SükeyneTulan, Kültür ve Turizm Bakanlığı listesinde yok olma tehlikesi altında olan “Kırkyama Katlama Tekniği” sanatının tüm inceliklerini Gölcüklü bayanlara öğretecek.

9 ARALIK PAZARTESİ GÜNÜ

Unutulmaya yüz tutmuş Kırkyama Katlama Tekniği ile ilgili eğitim, yarın, Saat 10.00 – 16.30 arasında Gölcük Belediyesi Sivil Toplum Merkezi’nde yapılacak. Türkiye’nin çeşitli illerinden ve ilimizden bu tekniği öğrenmek isteyen bayanların yoğun katılımı beklenirken, program sonunda eğitime katılanlar için sertifika töreni düzenlenecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.