DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GÖLCÜKSPOR ANTALYA YOLCUSU

GÖLCÜKSPOR ANTALYA YOLCUSU

TFF 3. Lig 3. Grup’ta 2. Yarı hazırlıklarını, teknik direktör Sadi Tekelioğlu nezaretinde, kendi tesislerinde günde çift antrenman yaparak sürdüren Gölcükspor, bugün yapacağı antrenmanların ardından, 10 günlük 2. Etap kamp ve hazırlık maçları için, kulüp otobüsüyle bu gece yarısı Antalya Manavgat’a giderek, Star Life Otel’de kampa girecek.

YOLCULUK OTOBÜSLE YAPILACAK

Birinci etap Devre arası hazırlıklarına kendi tesislerinde başlayan Gölcükspor, perşembe gününe çalışmalarını kendi tesislerinde günde çift antrenman yaparak sürdürecek. Kırmızı-Siyahlılar, bu gece yarısı kulüp otobüsüyle Antalya Manavgat’a giderek, Star Life Otel’de kampa girecek ve 5 Ocak Pazar günü Gölcük’e dönecek. Sportif direktör Ömer Faruk Uzuner, kamp sürecinde 28 ve 31 Aralık tarihleri ile 2 ve 4 Ocak’ta toplam 4 hazırlık maçı oynanacağını, rakiplerin Antalya’da belli olacağını ifade etti. Gölcükspor, bugün de sabah ve akşam yapacağı çift antrenman ile hazırlıklarının Gölcük ayağını tamamlayacak.

YÖNETİM TRANSFERLERİN PEŞİNDE

Ligin ilk yarısını 21 puanla 13. Sırada tamamlayan Gölcükspor’da, yönetim ve teknik heyet bazı radikal kararlar aldı. Yönetim ve teknik heyetin raporu doğrultusunda, takıma yeteri kadar yeterli faydalı olmadığı düşünülen Oktay Pop, Özcan Yıldırımlı, Selim Dedekoç, Çağkan Çakır ve Alihan Bel’e, teşekkür edilerek, kulüp bulmaları istenmişti. Giden oyuncuların yerinin dolması için, adeta seferberlik ilan eden, Gölcükspor yönetim kurulu, teknik direktör Sadi Tekelioğlu’nun raporu doğrultusunda vites yükselterek, yeni transferlerin, kampa yetiştirilmesi için, olağanüstü çaba sarf ediliyor. Gölcükspor’un 4 tanesi nokta transfer olmak üzere, 6 oyuncu transfer etmesi bekleniyor.

KALECİ İLYAS DÜNYA EVİNE GİRDİ

Gölcükspor’un başarılı file bekçisi İlyas Türengül, geçtiğimiz hafta sonu Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı düzenlenen düğün töreniyle, Nurbanu Yavuz ile dünya evine girdi. Gölcük’te büyük bir kesim tarafından tanınan Müşerref ve İbrahim Türengül çiftinin yakışıklı oğulları İlyas Türengül, Merhume Saliha ve Nihat Yavuz çiftinin güzel kızları Nurbanu Yavuz, Gölcük Belediye Kongre Sarayı’nda yapılan düğün töreniyle dünya evine girmenin mutluluğunu yaşadı. Törene Gölcükspor’un file bekçisi İlyas Türengül’ün eski ve yeni takım arkadaşları ile spor camiası büyük ilgi gösterdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.