DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

‘GÖZÜMÜZ GİBİ GÖNLÜMÜZ DE KUR’AN-I KERİM AŞKI İLE DOLSUN’

‘GÖZÜMÜZ GİBİ GÖNLÜMÜZ DE KUR’AN-I KERİM AŞKI İLE DOLSUN’

‘GÖZÜMÜZ GİBİ GÖNLÜMÜZ DE KUR’AN-I KERİM AŞKI İLE DOLSUN’

Yüce Allah Kur’an’a uyan milletleri yüceltir.  Norveç’te Kur’an-ı Kerimimize hunharca yapılan saldırıya cevap olarak Aypa Market Sahibi Osman Ay,300 Adet Elmalılı Hamdi Yazır’ın  Kur’an-ı Kerim Renkli Kelime Meali ve Türkçe Okunuşu olan Kur’an-ı Kerim mukaddes kitabımızı dağıttı.

‘Yüce Allah’ın vaadi haktır, sözü haktır’

Ay, ‘Kalbinde Kur’an’dan bir şey bulunmayan kimseler harap olmuş ev gibidirler.

‘’Ey İnsanlar! işte Rabbinizden size bir öğüt kalplerde olabilecek her türlü darlık ve hastalık bir şifa insanlar için bir rehber ve rahmet olan Kur’an geldi.Yunus.57’’ Allah’ın vaadi haktır, sözü haktır.Buyurduğu gibi Kur’an insanlığa şifadır, bu hayat yolculuğunda ona rehberlik eder. Böylece onu başıboşluk girdabına kapılmaktan kurtarır, şaşkına dönmesine müsaade etmez. Hayatının her alanında tutunacağı ilahi buyrukları önüne koyar. Hayatını düzene kurmasına yardımcı olur. Onun verdiği iç huzur karşısında insanın bu dünyada peşine düşüp amaç edindikleri pek değersiz ve sönük kalır. Değerli Kardeşlerim;Allah Resulü S.A.V, biz müminlere ne güzel bir müjde veriyor. ‘Kim Kur’an okur ve onunla amel ederse; kıyamet günü anne ve babasına ışığı güneş aydınlığından daha parlak bir taç giydirilir.’  Yine Allah Rasulü S.A.V bu konuda; ‘Kur’an okuyunuz, çünkü Kur’an onunla amel edenlere kıyamet gününde şefaatçı olacaktır.’ Kalbin şifası Kur’an-ı Kerim Okumaktır.’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.