DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Güzergah’lı öğrenciler Seka’da kampa girdi EĞİTİM OLDUKÇA FAYDALI GEÇTİ

Gölcük Güzergah İzcilik Kulübü öğrencileri Seka’da kampa girerek, eğitimlerini gerçekleştirdiler. Kulüp Başkanı Metin Doruklu, kampın öğrenciler için çok yararlı geçtiğini belirtti.

28 İzci, 4 Lider ile kampa girdiler

Güzergah İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Metin Doruklu, kulüplerinde eğitimlere devam ettiklerini belirtti. Doruklu, kulüp olarak Seka Kamp alanında 28 İzci, 4 Lider ile kampa girdiklerini ifade ederek, kamp boyunca öğrencilere önemli eğitim verildiğini söyledi.

Eğitim kampı öğrenciler için çok faydalı geçti

Güzergah İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Metin Doruklu, gerçekleştirdikleri kamp programı hakkında şunları belirtti: ‘Gölcük Güzergah İzcilik Kulübü olarak Seka kamp alanında 28 İzci 4 Lider ile kampımızı gerçekleştirdik. Kampımız öğrencilerimiz için çok faydalı geçti. Kamp programımızda öğrencilerimize belirlenen eğitimler verildi. Böylesine güzel bir programa imza attığımız için mutluyum’ dedi.

Haber: Arif ÖZTOK

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.