DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Haluk Özçakmak’tan müjdeli haber, karaciğer nakli olacak OĞLU YİĞİT ÖZÇAKMAK CANLI DONÖR OLDU

Haluk Özçakmak’tan müjdeli haber, karaciğer nakli olacak OĞLU YİĞİT ÖZÇAKMAK CANLI DONÖR OLDU

Haluk Özçakmak’tan müjdeli haber, karaciğer nakli olacak

OĞLU YİĞİT ÖZÇAKMAK CANLI DONÖR OLDU

Bir süredir Karaciğer yetmezliği rahatsızlığı çeken, Gölcük Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Haluk Özçakmak, iyileşmek için organ nakli beliyordu. Özçakmak’a mutlu haber oğlu Yiğit Özçakmak’tan geldi. Oğlunun karaciğerinden alınacak parça yeniden hayata tutunacak olan Haluk Özçakmak bugün İstanbul Florence Nightingale Hastanesi’ne yatış yaparak, ameliyat saatini beklemeye başladı.

Müjdeyi babasına kendi verdi

İlçemizin yakından tanığı ve sevdiği bir isim olan, Gölcük Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Haluk Özçakmak, bir süredir karaciğer yetmezliğinden dolayı evinde organ nakli beliyordu. Şirinköy’deki evinde, herhangi bir kadavradan organ nakli bekleyen Özçakmak’a mutlu haber, oğlu Yiğit Özçakmak’tan geldi. Babasından habersiz organ nakli için bir takım testler yaptıran sonuçlarının olumlu çıkması üzerine, müjdeyi babasına yine Yiğit verdi.

Organ nakli başarıyla sonuçlanırsa Özçakmak 6 aya kadar eski sağlığına kavuşması bekleniyor

Organ nakli için İstanbul’a giderek, Florence Nightingale Hastanesi’ne yatış yapan Özçakmak’ın organ nakli ameliyatını Türkiye’nin ünlü cerrahlarından Prof. Dr. Yaman Tokat yapacak. Kuvvetle muhtemel Perşembe günü yapılacak olan ameliyatın oldukça uzun geçmesi bekleniyor. Oğlu Yiğit’in Karaciğerinden alınacak parça ile gerçekleşecek, organ naklinin başarıyla sonuçlanması halinde, Haluk Özçakmak’ın 6 aya kadar eski sağlığına kavuşması bekleniyor.

YORUMLAR

  1. Erdem Çatal dedi ki:

    Yüce Allahtan sevgili kardeşime acil şifalar diliyorum…Evlattan babaya nakil,inşallah…