DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İlkeli Oto Yıkma ile aracınız emin ellerde

İlkeli Oto Yıkma ile aracınız emin ellerde

İlçemizin tanımış iş insanlarından olan Ali Ayhan’ın oğlu Ömer Ayhan ve Furkan Keskin ortaklığında Yeni Sanayi Sitesi F8 Blok 10/8E/10 adresinde hizmet vermekte olan İlkeli Oto Yıkama ile aracınız emin ellerde.

Uzman kadro ve yılların deneyimi ile

Yeni Sanayi Sitesi F8 Blok 10/8E/10 adresinde bir seneden fazladır Ömer Ayhan ve Furkan Keskin tarafından işletilen İlkeli oto Yıkama, uzman kadrosu ve yılların deneyimi ile hizmet vermekte. Oto yıkama, pasta cila, iç detaylı temizlik, far temizliği, motor yıkama, seramik kaplama gibi birçok işlemin titizlikle yapıldığı İlkeli Oto Yıkama’da uygun fiyat politikası izlenmekte. Uzun yıllardır bu işin içinde olan Ömer Ayhan ve Furkan Keskin’in yanı sıra işinde uzman kadrosu ve son sistem ekipmanları ile hizmet veriyor.

Kullanılan temizlik ürünlerine de özen gösteriliyor

 Oto yıkama, pasta cila, iç detaylı temizlik, far temizliği, motor yıkama, seramik kaplama gibi birçok işlemin titizlikle yapıldığı İlkeli Oto Yıkama’da kullanılan malzemelere de ayrıca özen gösteriliyor. Alanında öncü markaların kullanıldığı İlkeli Oto Yıkamada Sonax, prowax, Meguiars, 3M gibi pasta cila ve temizlik markalarının ürünleri kullanılıyor.

“Müşteri memnuniyeti bizler için oldukça önemlidir”

İlkeli Oto Yıkama’nın  işletmecileri Ömer Ayhan ve Furkan Keskin yaptıkları açıklamada, “ Uzun yıllardır oto yıkama sektörünün içindeyiz ve bir seneden fazladır da Yeni Sanayi Sitesi F8 Blok 10/8E/10 adresinde hizmet veriyoruz. Yılların getirdiği deneyim ile alanında uzman ekip arkadaşlarımızla hizmet vermekteyiz. İlkeli Oto Yıkama olarak Oto yıkama, pasta cila, iç detaylı temizlik, far temizliği, motor yıkama, seramik kaplama gibi hizmetler vermekteyiz. Müşteri memnuniyeti bizler için oldukça önemlidir. Bu nedenle kullandığımız malzemeleri özenle seçiyoruz. Bu nedenle araç sahipleri araçlarını güvenle bize emanet edebilirler” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.