DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı; HURŞİT GÜNEŞ İTTİFAKA İHANET ETMİŞTİR

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı; HURŞİT GÜNEŞ İTTİFAKA İHANET ETMİŞTİR

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı;

HURŞİT GÜNEŞ İTTİFAKA İHANET ETMİŞTİR

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, CHP Kongresinde Hurşit Güneş’in İYİ Parti’ye yönelik sözleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Tepkiyi CHP’ye değil, Hurşit Güneş’e gösterdi

Başkan Aynacı, ‘Kongrede Hurşit Güneş’in açıklamaları bizleri ve ilçedeki İYİ Partilileri üzmüştür. Türkiye de demokrasinin bittiği günlerde bir umut olarak kurulan İYİ Parti’nin seçimlere girmemesi için yapılan tüm engellemelere rağmen partimiz CHP  ile ittifak yapmış ve seçimdeki yerini almıştır. Yapılan bu ittifak 17 yıldır yenilmez denileni yenmiş, 25 yıldır iktidarın yönettiği illeri kazanmayı başarmış, sandıktan ve demokrasiden ümidini kesen vatandaşa tekrar umut olmuştur. Bu muazzam başarının önünü kesmek isteyen Hurşit Güneş ittifaka ihanet etmiştir. Bu yaptığı açıklamalar bu birlikteliğe zarar vermek adına başkalarına hizmet etmektir. Hurşit Güneş, kendisini sorgulasın. Bu açıklama asla ittifaka zarar vermez. Hurşit Güneş gibi zihniyetli kişiler yüzünden ülkemiz 17 yıldır böyle kötü bir yönetim tarafından yönetilmektedir. İttifakımız demokrasi dahilinde ve ilkeler bazında devam edecektir. Bu vesileyle CHP Gölcük İlçe Başkanlığı’na kongre sonucu seçilen Fikret Gürel ve ekibine basarılar diliyorum. Gölcük için ittifak dahilinde birlikte daha çok çalışmalarımız olacaktır’ dedi.

1 Ocak’ta üye listesi askıya çıkacak

Kongre takvimi süreci hakkında da bilgi veren Başkan Aynacı, ‘Kongre takvim sürecimiz başlıyor. 1 Ocak’ta üye listesi askıya çıkacak. 600 üyemiz var. 400 delegemiz mevcut. Üye sayımız her mahallede delegeden fazla olduğu için delege seçimlerini yapacağız. Ocak ayı ortasında mahalle delege seçimleri olup delege listemiz Ocak ayı sonunda askıya çıkacaktır. Akabinde de Şubat ayı içerisinde de kongremizi gerçekleştirip yolumuza devam edeceğiz’ diyerek açıklamalarını tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.