DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kaya Çiftliği Peynirin Kalbi’nden yeni bir hizmet ÇİĞ SÜT SATIŞLARI BAŞLADI

Kaya Çiftliği Peynirin Kalbi’nden yeni bir hizmet

ÇİĞ SÜT SATIŞLARI BAŞLADI

İlçemizde 2009 yılından beri Merkez Mahallesi 19 Mayıs Caddesi No: 43/A adresinde hizmet vermekte olan Kaya Çiftliği Peynirin Kalbi’nden yeni bir hizmet. Müşterilerden gelen yoğun talep doğrultusunda çiğ süt satışları başladı.

Çiğ inek sütleri Düzce’den geliyor

Edirne İpsala’da 50 dönüm arazi üzerine kurulu olan ve günlük 500 ton süt işleme kapasitesi olan kendi fabrikalarında ürettikleri ürünleri kendi mağazalarında satışa sunan Kaya Çiftliği Peynirin Kalbi’nde müşterilerden gelen yoğun istek üzerine çiğ süt satışları başladı.  Müşterilerin yoğun ilgi gösterdiği çiğ sütler Düzce’den geliyor.

“Müşterilerimizin istek ve arzularına göre yeniliklerimiz devam edecektir”

2009 yılından beri Türkiye’nin en kaliteli sütü olan Trakya sütü ile kendi fabrikalarında ürettikleri ürünleri sattıklarını ifade eden Kaya Çiftliği Peynirin Kalbi Gölcük Şubesi işletmecisi İdris Şentürk müşterilerden gelen yoğun talep doğrultusunda Kaya Çiftliği Peynirin Kalbi mağazalarında çiğ süt satışlarına başladıklarını ifade etti. Şentürk yaptığı açıklamada, “Müşteri memnuniyeti bizler için oldukça önemlidir. Bu nedenle müşterilerimizin istekleri doğrultusunda bizde kendimizi yenileme ve geliştirmeye devam ediyoruz. Bu bağlamda müşterilerimizden gelen yoğun talep doğrultusunda genel merkezimizin de onayı ile çiğ süt satışlarımız başladı. Jersey ve Simental cinsi ineklerden üretilen katkısız ve doğal çiğ sütlerimiz Düzce’den geliyor. Tam yağlı sütler kaynatıldığı zaman üzerinde bir parmak kaymak oluyor. 3 litrelik şişeler halinde günlük gelen sütlerin 3 litresi 13.90 TL. Yani litresi 4.60 TL’ye geliyor. Hem hesaplı hem lezzetli inek sütü satışlarımız vatandaşımızdan da yoğun bir ilgi görüyor. Kaya Çiftliği Peynirin Kalbi mağazamız olarak müşterilerimizin istek ve arzularına göre yeniliklerimiz devam edecektir” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.