DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

KSO Dumlupınar Ortaokulu velileri OKUL DAYANIŞMA ÇAYI’NDA BİR ARAYA GELDİ

KSO Dumlupınar Ortaokulu velileri

OKUL DAYANIŞMA ÇAYI’NDA BİR ARAYA GELDİ

İlçemizin köklü okullarından olan KSO Dumlupınar Ortaokulu, Okul Aile Birliği tarafından Gölcük Kongre Sarayında düzenlenen Okul Dayanışma Çayı’nda veliler gönüllerince eğlendi.

Katılım oldukça yoğun oldu

KSO Dumlupınar Ortaokulu, Okul Aile Birliği tarafından 24 Aralık akşamı düzenlenen “Okul Dayanışma Çayı”n da veliler bir araya geldi. Dayanışma çayına  KSO Dumlupınar Ortaokulu Müdürü Hamit Şişman, Okul Aile Birliği Başkanı Esengül Damar ve yönetimi, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken, MHP  Kadın Kolları Başkanı Gülay Ozantürk, Okul İdaresi, Öğretmenler ve çok sayıda veli katılım sağladı.

Okul Dayanışma Çayı’nın geliri okul yararına kullanılacak

Gölcük Kongre Sarayı’nda KSO Dumlupınar Ortaokulu, Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen Okul Dayanışma Çay Partisinde bir araya gelen veliler, gönüllerince bir gün geçirdiler. Okul Dayanışma Çayı’nın geliri okul yararına kullanılacak.

Çık, “Amacımız okulumuzu Gölcük’te  birinci olmasını sağlamaktır”

KSO Dumlupınar Ortaokulu Okul Dayanışma Çayı’nda açılış konuşmasını Okul Aile Birliği adına İsmet Çık gerçekleştirdi. Çık konuşmasında, “Değerli misafirlerim, değerli aileler , değerli AK Parti Kadın Kolları Başkanım , değerli MHP Kadın Kolları Başkanım ve değerli öğretmenlerim  KSO Dumlupınar  Ortaokulu Okul Aile Birliği’nin düzenlemiş olduğu  bayanlar etkinlik  eğlencesine hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Bilindiği gibi Okul Aile Birliği olarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Okul Aile Birliği olarak  ikinci dönemde  okul gezilerimize,  8 Mart Kadınlar Günü eğlencesine,  kermeslerimize,  Anneler Günü programları gibi etkinliklere katılarak öğrencilerimizin okulumuzda daha iyi ortamda eğitim öğretim almalarını el birliğiyle sağlıyoruz.  Ve amacımız okulumuzu Gölcük’te  birinci olmasını sağlamaktır. Ben tekrardan Okul Çayımıza katılımınızdan dolayı herkese teşekkür ederim” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.